Κατσικάρης: «Απαγορεύονται τα λάθη»

Κατσικάρης: «Απαγορεύονται τα λάθη»

Κατσικάρης: «Απαγορεύονται τα λάθη»

bet365

H Tενερίφη των Κατσικάρη, Βασιλειάδη δοκιμάζεται στην έδρα της Τενερίφης (7/3, 21:30) στο Game 1 της φάσης των «16» του Basketball Champions League και ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στα σημεία που θα κρίνουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το Παρί Σεν Ζερμέν-Ρέαλ Μαδρίτης με προσφορά* για τα μέλη, cash out* και μοναδικές αποδόσεις. *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Στο τελευταίο μας παιχνίδι στη Liga Endesa ηττηθήκαμε (σ.σ. από την Ανδόρα). Το ίδιο συνέβη και με τη Μούρθια. Οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Πρόκειται για μια αθλητική ομάδα που δεν παραδίδεται και συνεχίζει να παλεύει ως το τέλος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τον ρυθμό και, φυσικά, να παίξουμε καλή άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά στο τελευταίο μας παιχνίδι ενώ πρέπει να περιορίσουμε τις επιλογές του αντιπάλου μας στην επίθεση και να τους κατεβάσουμε στο σκοράρισμα. Ξέρουμε ότι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης απαγορεύονται τα λάθη» εξήγησε ο προπονητής της Τενερίφης πριν από την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα