Επίσημο: Στη Χάμιλτον ο Κοζορώνης (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Επίσημο: Στη Χάμιλτον ο Κοζορώνης (pic)

bet365

Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης ανακοινώθηκε από τη Χάμιλτον, με τον σκωτσέζικο σύλλογο να επισημοποιεί την απόκτησή του με ανάρτηση και στο Twitter.

Τσέλσι – Άρσεναλ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η μεταγραφή του Έλληνα πρώην άσου του ΠΑΣ Γιάννινα καθυστέρησε, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε, με τη Χάμιλτον να ανακοινώνει κι επίσημα τις υπογραφές το πρωί της Τετάρτης.

Το gazzetta.gr είχε μεταφέρει από τις 20 Δεκεμβρίου τις εξελίξεις με τον Κοζορώνη και το ενδιαφέρον των Σκωτσέζων, που τελικά απέκτησαν τον παίκτη για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο Έλληνας παίκτης βρίσκεται στον σύλλογο εδώ και 10 μέρες, όπου προπονείται κανονικά, ενώ το τυπικό των ανακοινώσεων έπρεπε να περιμένει, λόγω της καθυστέρησης έκδοσης κάποιων απαραίτητων χαρτιών στην Ελλάδα και της αποστολής τους.

Στη Χάμιλτον ο 25χρονος θα βρει εξάλλου τους Γιάννη Σκόνδρα και Γιώργο Σαρρή, μεγαλώνοντας την ελληνική «παροικία» στον σύλλογο.

O Έλληνας μέσος αγωνίστηκε στους Ηπειρώτες από τη σεζόν 2016/17, ενώ στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 11 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πριν μείνει ελεύθερος στις αρχές Δεκεμβρίου.

 

Τελευταία Νέα