Ο Γκαρνέτ αποκάλυψε τι είπε στον Γιάννη! (vid)

Ο Γκαρνέτ αποκάλυψε τι είπε στον Γιάννη! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Γκαρνέτ αποκάλυψε τι είπε στον Γιάννη! (vid)

bet365

Ο Κέβιν Γκαρνέτ εκμυστηρεύτηκε στο ΝΒΑ TV τις συμβουλές που έδωσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram που έκανε ξανά προπόνηση με τον Κέβιν Γκαρνέτ, γράφοντας πως είναι «σε αποστολή».

Ο 41χρονος πρώην φόργουορντ/σέντερ αποκάλυψε μέσω της εκπομπής «KGArea21» τι είπε στον «Greek Freak», μετά από... πιέσεις και βλέποντας το τρολάρισμα που δέχθηκε η φωτογραφία.

Ο «KG» είπε: «Είναι απλό. Έκαναν μία άσκηση (σ.σ οι Bucks) με σουτ και αυτός έκανε ατομική προπόνηση στο σουτ και του έδινα οδηγίες για το πώς θα σουτάρει και πού να στοχεύει. Αρκετά σουτ του ήταν λίγο πιο δυνατά από ότι έπρεπε και του έδωσα κάποιες οδηγίες. Οδηγίες που μου έδωσαν ο σπουδαίος Ρέτζι Μίλερ και ο σπουδαίος Μάικλ Τζόρνταν, όταν ήμουν νεαρός και ήθελα να τις μοιραστώ μαζί του. Για παράδειγμα, όταν η μπάλα επιστρέφει σε σένα έπειτα από ένα σουτ, πρέπει να βλέπεις μέσα από την στεφάνη τα "γαντζάκια" που κρατάνε το δυχτάκι και να σουτάρεις με μεγαλύτερη καμπύλη. Μοιράστηκα μαζί του κάποια πράγματα, επειδή ήθελα να τον βοηθήσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα