Μπαρτσελόνα για Λάσμε!

Μπαρτσελόνα για Λάσμε!

Μπαρτσελόνα για Λάσμε!

bet365

Η Μπαρτσελόνα, πέρα από τον παίκτη που ψάχνει στα γκαρντ, θέλει να βρει και τον κατάλληλο ψηλό για το ρόστερ της και ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Στέφαν Λάσμε βρίσκεται στη λίστα της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gigantes», η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της στους ψηλούς και ο Στέφαν Λάσμε βρίσκεται ψηλά στη λίστα της.

Ο τραυματισμός του Σέιν Λαουάλ, οι υποτροπές στη υγεία του Τζάστιν Ντόελμαν, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βίτορ Φαβεράνι στο γόνατό του, την έχουν κάνει να ψάξει αλλού λύσεις.

Έτσι, εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος από τις 10 Φεβρουαρίου αγωνίζεται στο NBDL με τους Texas Legends - μετά τον αποκλεισμό του από την Γαλατάσαραϊ, αφού είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία - έχοντας κατά μέσο όρο 11.8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 3.3 τάπες.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Επίσης, ακόμα ένας «πράσινος» είναι στην σχετική λίστα και συγκεκριμένα ο Τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος φόρεσε την φανέλα της Τραμπζονσπόρ, έχοντας 13.2 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τέλος, ακούγεται και το όνομα του Τζόελ Φρίλαντ της ΤΣΣΚΑ, αλλά η περίπτωσή του μοιάζει πιο δύσκολη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να βρει τον κατάλληλο ψηλό πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενόψει και των playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα