Μπαρτζώκας: «Για την τιμή μας»

Μπαρτζώκας: «Για την τιμή μας»

Μπαρτζώκας: «Για την τιμή μας»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε πίσω την ήττα κι όσα έγιναν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (24/3, 22:00) να παίξουν για την τιμή τους.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε για το παιχνίδι στην έδρα τους κόντρα στον Αστέρα, έπειτα από το επεισοδιακό παιχνίδι με τη Ρεάλ: «Κάθε παιχνίδι είναι σκληρό. Ξοδέψαμε πολύ ενέργεια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να προσαρμοστούμε και πρέπει απλά να παίξουμε. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε, μπορούμε να μάθουμε από την ήττα κόντρα στη Ρεάλ. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι σπουδαία ομάδα και πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι για την τιμή μας».

Ο Στράτος Περπέρογλου από την πλευρά του ανέφερε: «Ο μόνος στόχος που έχουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε λίγα παιχίδια μποστά μας. Θα έχουμε ένα παιχνίδι τη βδομάδα κι αυτό θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε περισσότερο. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι ως σημαντικό για εμάς, ειδικά επειδή είναι στην έδρα μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στη νίκη ως ομάδα».