Μπαρτζώκας: «Είναι μια τρελή κατάσταση»!

Μπαρτζώκας: «Είναι μια τρελή κατάσταση»!

Μπαρτζώκας: «Είναι μια τρελή κατάσταση»!

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο πιεσμένο καλεντάρι και τους συνεχόμενους αγώνες, φέρνοντας ως παράδειγμα τους Καβαλίερς και υπενθυμίζοντας πως οι παίκτες είναι άνθρωποι.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε, μεν, της Χοβεντούτ ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ισπανικών ομάδων.

«Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Η Ρεάλ Μαδρίτης, για παράδειγμα, ηττήθηκε χθες από την Ομπραντόιρο. Το καλεντάρι είναι πολύ πιεσμένο για κάθε ομάδα. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά το ματς της Παρασκευής (σ.σ. στην έδρα της Νταρουσάφακα), παίξαμε το μεσημέρι της Κυριακής. Δεν είναι φυσιολογικό για μια ομάδα μπάσκετ. Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ισπανία! Ακόμα και στην Τουρκία, οι ομάδες που παίζουν στην EuroLeague την Παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τους αγώνες τους για το πρωτάθλημα τη Δευτέρα. Είναι μια τρελή κατάσταση. Για την ακρίβεια, είναι ένα μειονέκτημα για τις ισπανικές ομάδες που συμμετέχουν στην EuroLeague, όχι μόνο για την Μπαρτσελόνα. Στο ΝΒΑ οι Καβαλίερς ξεκούρασαν τρεις βασικούς παίκτες τους κι έχασαν με μεγάλη διαφορά. Οι παίκτες είναι άνθρωποι. Στην Ευρώπη δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Νομίζω ότι η ACB και η EuroLeague πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι πολύ σημαντικό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα