Μπαρτζώκας: «Παράδειγμα η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα»

Μπαρτζώκας: «Παράδειγμα η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Παράδειγμα η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα»
Η Μπαρτσελόνα νίκησε υπό το βλέμμα της ποδοσφαιρικής ομάδας κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως αυτή η ομάδα θα πρέπει να είναι παράδειγμα γι' αυτούς.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε αρχικά μετά τη νίκη επί της Ούνικς: «Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική, απίστευτη. Ήταν ένα ιστορικό ματς. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του ποδοσφαίρου επειδή μας έκαναν όλους χαρούμενος».

Για τη σύγκριση της κατάστασης ανάμεσα στην ομάδα του ποδοσφαίρου κι αυτή του μπασκετ: «Δεν είναι το ίδιο. Περίμενα την ερώτηση, αλλά δεν είναι το ίδιο, επειδή μιλάμε για την καλύτερη ομάδα του κόσμου, με τους καλύτερους παίκτες, με αυτό το απίστευτο ταλέντο. Κι όταν αναφέρομαι στο ταλέντο δεν εννοώ μόνο για την ικανότητα στις ντρίμπλες ή στα γκολ, αλλά τη σκληράδα, την πίστη μέχρι το τέλος. Όπως έχω πει ξανά είναι μια κατάσταση εντελώς διαφορετική σε σύγκριση με τη δική μας ομάδας, αλλά κατά έναν τρόπο το ποδόσφαιρο είναι ένα καλό παράδειγμα ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς, ότι πρέπει να παλεύεις μέχρι το τέλος ανεξαρτήτως συνθηκών».

Τέλος είπε: «για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια, κυρίως για τον προπονητή, Λουίς Ενρίκε, επειδή του ασκήθηκε πολλή κριτική στο πρώτο μέρος της σεζόν και έμαθα ότι ήταν ο προπονητής με το καλύτερο ποσοστό νικών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα».