Μπαρτομέου: «Ο Μπαρτζώκας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας»

Μπαρτομέου: «Ο Μπαρτζώκας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μπαρτομέου: «Ο Μπαρτζώκας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου στήριξε απόλυτα τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε στο Copa Del Rey και μετά το Ροντρίγκο ΝτεΛα Φουέντε στήριξε τον Έλληνα προπονητή και ο ίδιος ο πρόεδρος των Καταλανών.

Ο Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ανέφερε ότι, «Γνωρίζαμε πως ύστερα από τις αρκετές αλλαγές που κάναμε σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία, η φετινή σεζόν θα ήταν δύσκολη για εμάς. Χάσαμε το Κύπελλο, που ήταν ένας στόχος, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλους προκλήσεις, όπως είναι η διάκριση στην Euroleague, αλλά και ο τίτλος του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς φέτος, σταθήκαμε ιδιαίτερα άτυχοι, είχαμε προβλήματα. Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε το Κύπελλο. Παρά τα προβλήματα μας, φτάσαμε στα ημιτελικά. Όταν θα έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες μας, ας δούμε τι θα κάνουμε προς το τέλος της σεζόν, όταν θα κριθεί το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε στο τέλος η σεζόν να είναι πετυχημένη. Έχουμε ακόμη δρόμο πάντως».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα