Ευχαριστούμε Τζιμπρίλ, αλλά πλέον είναι αργά... (Poll)

Ευχαριστούμε Τζιμπρίλ, αλλά πλέον είναι αργά... (Poll)

Ευχαριστούμε Τζιμπρίλ, αλλά πλέον είναι αργά... (Poll)

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος παίρνει θέση στην πιθανή επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό, χωρίς να ξεχνά την προσφορά του στο «τριφύλλι».

Είναι γεγονός ότι τα ποσταρίσματα του Γάλλου επιθετικού για την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό έχουν εξάψει την φαντασία των οπαδών του τριφυλλιού.

Ο Γάλλος επιθετικός είναι συνδεδεμένος με την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και με μία εποχή που οι πράσινοι και έδειχναν και ήταν πανίσχυροι στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Μόνο και μόνο οι αναμνήσεις είναι λοιπόν αρκετές για να δημιουργήσουν σε πολλούς την επιθυμία να ξαναδούν τον Τζιμπρίλαρο ντυμένο στα «πράσινα».

Αλλωστε πέρα από την δεδομένη προσφορά του στα δύο χρόνια, ήταν ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, είχε και τη στόφα του σταρ και δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητος, ακόμα και έξω από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ωραία όλα αυτά και δικαιολογημένες οι όμορφες αναμνήσεις για τον Σισέ, αλλά δυστυχώς από τότε έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια με τον ίδιο να γίνεται το καλοκαίρι 34!

Και δεν είναι μόνο τα 34 χρόνια, αλλά όλο το ιστορικό των σοβαρότατων τραυματισμών που τον συνοδεύει και δυστυχώς δεν του επιτρέπουν να παίξει μπάλα στο επίπεδο που τον γνωρίσαμε στον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με την Μπαστιά περιορίστηκε σε δύο μόνο γκολ σε 21 αγώνες, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις ότι σκέφτεται το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Σισέ εάν έβρισκε ανταπόκριση από την διοίκηση της ΠΑΕ, θα έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο και θα αρχόταν να υπογράψει, αλλά όπως έγραψε από χθες ο Νίκος Αθανασίου εδώ στο gazzetta.gr, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να συμβεί αυτό.

Ωστόσο δεν είναι το θέμα τι θέλει ο Σισέ, αλλά τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Φυσικά και δεν θα κακόπεφτε στον Γάλλο να ξαναγίνει αντικείμενο λατρείας από τους πράσινους οπαδούς, να ξαναζήσει ένα χρόνο στην Αθήνα και να πετύχει τα τελευταία 5 – 10 γκολ της καριέρας του.

Δυστυχώς, ο Σισέ δεν έχει να προσφέρει τίποτα, ως ποδοσφαιριστής, στον Παναθηναϊκό, σε μια ομάδα που θέλει πλέον να επενδύσει σε νέους παίκτες, που θέλει να ανέβει ξανά στην κορυφή!

Ας κρατήσουμε λοιπόν τις αναμνήσεις του Γάλλου από τη διετία 2009-11 κι ας τον περιμένουμε ξανά στον Παναθηναϊκό, αλλά σε μία διαφορετική θέση, που ενδεχομένως θα είχε να προσφέρει περισσότερα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα