Ποιους θέλει ο Ολυμπιακός

Δήμος Μπουλούκος
gazzetta default image fallback

bet365

O Δήμος Μπουλούκος ρίχνει μια ματιά στους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Champions League και επιλέγει αυτούς που συμφέρουν τους «ερυθρόλευκους».

Αντίστροφα μετρά ο Ολυμπιακός για την κλήρωση των ομίλων του Champions League και η αγωνία κορυφώνεται. Ηδη έχουν βγει τα μπλοκάκια και γίνονται οι σχετικές προσθαφαιρέσεις.

Οσον αφορά στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, καμία επιλογή δεν είναι είναι εύκολη, καθώς υπάρχει η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Τσέλσι τρομάζουν και μόνο με το άκουσμα τους! Δύσκολοι αντίπαλοι είναι και η Αρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αν και η ισπανική ομάδα έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με το σύνολο που πέρσι τρόμαξε όλη την Ευρώπη.

Ετσι, η επιλογή γίνεται αναγκαστικά στις πορτογαλικές ομάδες, με τις Πόρτο και Μπενφίκα. Κι αν έπρεπε να επιλέξω κάποια, αυτή θα ήταν η Πόρτο!

Στο δεύτερο γκρουπ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Ντόρτμουντ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους αποκλείονται από την αρχή, καθώς υπάρχουν άλλες ομάδες που σίγουρα θα ήθελε ο Ολυμπιακός. Η Σάλκε δεν φοβίζει, ενώ στα μέτρα των «ερυθρόλευκων» είναι η Σαχτάρ με τη Βασιλεία, με την ουκρανική ομάδα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα της, να είναι για μένα προσωπικά, ο επιθυμητός αντίπαλος.

Οσον αφορά στο τέταρτο γκρουπ, θα ήταν καλό να μην παίξει κανένα άσχημο παιχνίδι η τύχη και φέρει τη Ρόμα ή τη Μονακό, στο δρόμο του Ολυμπιακού! Οχι ότι οι δύο ομάδες αυτές αποτελούν φόβητρο, αλλά όταν έχεις Άντερλεχτ, Μάριμπορ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ΑΠΟΕΛ, Μάλμε και Λουντογκόρετς, τότε γιατί να μπλέκεις με Ρόμα και Μονακό!

Επιθυμητός αντίπαλος είναι φυσικά η βουλγαρική ομάδα, που έγινε θαύμα για να περάσει στους ομίλους. Σε διαφορετική περίπτωση, Μπάτε, Μάριμπορ και Μάλμε είναι μια χαρά για να πέσουν στο δρόμο του Ολυμπιακού!

Εσείς τι λέτε;

Follow on Twitter: @DimosBouloukos

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα