Προγνωστικά Στοιχήματος | Δύο διπλά και ένα over

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος | Δύο διπλά και ένα over

bet365

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι ποδοσφαίρου, με τα ντέρμπι να συνεχίζονται!
Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, όμως στοιχηματικά θα σταθούμε περισσότερο στο Λεβαδειακός – Λαμία. Σε πιο δύσκολη θέση η ομάδα της Λιβαδειάς καθώς βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, όμως με τις δύο νίκες που έκανε δείχνει ότι έχει… σφυγμό. Από την άλλη, η Λαμία είναι μεν πιο άνετη, αλλά φυσικά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Ερχεται από πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό 1-0 στο «Καραϊσκάκης» και η ψυχολογία της είναι στο φουλ. Εξάλλου, μπορεί θεωρητικά να είναι περισσότερο επιβαρυμένη από τον Λεβαδειακό, όμως στο ματς Κυπέλλου αρκετοί από τους βασικούς πήραν ανάσες! Επιλογή μας το διπλό draw no bet σε απόδοση 2.65.
Πρέμιερ Λιγκ
Και εδώ ξεχωρίζει ένα μεγάλο ντέρμπι: το Εβερτον – Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε χθες στο Μπόρνμουθ και έβαλε επιπλέον πίεση στους «ρεντς», καθώς αν δεν νικήσουν την Εβερτον θα μείνουν πίσω από τη Σίτι στη μάχη για τον τίτλο. Η παράδοση δείχνει… ισοπαλία, η οποία εμφανίστηκε στα 5 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια στο «Γκούντισον Παρκ». Παρ’ όλα αυτά το σημερινό είναι πολύ ιδιαίτερο και καλύτερα να μη μπλέξουμε. Αντίθετα, μπορεί να γίνει κουβέντα για το Γουότφορντ – Λέστερ που ξεκινάει στις 14:00. Ντεμπούτο του Μπρένταν Ρότζερς στους φιλοξενούμενους, η ποιότητα των οποίων είναι δεδομένη. Θα επιλέξουμε το over σε απόδοση αουτσάιντερ (1.90).
Α’ Ισπανίας
Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στην Α’ Ισπανίας, με την Ατλέτικο να καλείται να περάσει από τη δύσκολη έδρα της Σοσιεδάδ, αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Η Μπαρτσελόνα μετά τη νέα νίκη της επί της Ρεάλ το Σάββατο το βράδυ άνοιξε τη διαφορά στο +10 από την Ατλέτικο, η οποία εκτός έδρας έχε μόλις 4 νίκες φέτος σε 12 ματς.
Στοιχηματικά έχει περισσότερο νόημα να ασχοληθούμε με το Βαλένθια – Μπιλμπάο. Δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες στον πίνακα, αλλά που από την Πέμπτη το βράδυ έχουν μάλλον διαφορετικούς στόχους: η Βαλένθια προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα και η πρόκληση είναι μεγάλη. Επιπλέον, στο πρωτάθλημα έχει κολλήσει με τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες. Η Μπιλμπάο είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, έρχεται από δύο σερί νίκες και μπορεί να εκμεταλλευτεί την επιπλέον κούραση της Βαλένθια για να πάρει αποτέλεσμα. Στο 2.65 το διπλό draw no bet.

 

Τελευταία Νέα