Η φιέστα της ΑΕΛ! (vids)

Η φιέστα της ΑΕΛ! (vids)

Η φιέστα της ΑΕΛ! (vids)

bet365

Η Λάρισα... πήρε φωτιά και γιορτάζει το «όνειρο» της ανόδου. Το gazzetta.gr ήταν στο γήπεδο και παρουσιάζει λεπτό προς λεπτό, όλη τη μαγική φιέστα της ΑΕΛ! ΛΑΡΙΣΑ, αποστολή: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

Το... όνειρο, δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα! Η ΑΕΛ είναι ξανά στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και το γιόρτασε όπως της αρμόζει! Σε μία φαντασμαγορική φιέστα, με αποθέωση για όλη την οικογένεια των «βυσσινί» και αποκορύφωση - φυσικά - το τμήμα ποδοσφαίρου ανδρών, που πανηγύρισε την μεγάλη άνοδο! Το «Arena» πήρε φωτιά, η κερκίδα έδωσε το δικό της ρεσιτάλ, είτε από τις εξέδρες, είτε από μέσα στο γήπεδο και στο τέλος ο ουρανός φώτισε, με τα πυροτεχνήματα να μετατρέπουν την νύχτα σε μέρα και τους παίκτες να κάνουν τον γύρο του θριάμβου.

Η γιορτή ξεκίνησε με την φιλαρμονική του Δήμου, που βρέθηκε στο γήπεδο για να δώσει το.. έναυσμα, με κορυφαία στιγμή, αυτή που έπαιξε ο ύμνος την ΑΕΛ, με όλο τον κόσμο να τραγουδά. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις για τα τμήματα Παίδων και Εφήβων, που κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ την σκυτάλη πήραν η ανδρική ομάδα μπάσκετ και το τμήμα βόλεϊ Γυναικών, που ανέβηκε στην Α2.

Στην συνέχεια, στο γήπεδο για να βραβευτούν πέρασαν και τα κορίτσια του ποδοσφαιρικού τμήματος, που επίσης φέτος ανέβηκαν στην μεγάλη κατηγορία και φυσικά αποθεώθηκαν. Έδωσαν, μάλιστα, την δική τους παράσταση, αφού μετά την βράβευση, πήραν το μικρόφωνο και ξεσήκωσαν με συνθήματα την κερκίδα, σε ένα από τα μαγικά στιγμιότυπα της φιέστας.

Κάπου εκεί ήρθε η ώρα για τους αφανής ήρωες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι φροντιστές,Τσαρέας και Αγγελάκης, όπως και το ιατρικό τιμ που αποτελείται από τους κυρίους Μπασδέκη, Ζαχαρή και Νασίκα, παρέλαβαν τα δικά τους βραβεία. Ακολούθως, τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν και οι MVP, όπως αυτοί ψηφίστηκαν από την ΠΑΕ, Μασούρας και Καπός, ως καλύτεροι νέοι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι Ξενοδόχοφ, Γιοβάνοβιτς, ως κορυφαίοι της σεζόν! Τέλος, ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μαρουκάκης, που πήγε να το παραλάβει κρατώντας στα χέρια του το μικρό του κοριτσάκι, ως σωστός… χαζομπαμπάς.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην πάρει βραβείο και όλο το τεχνικό τιμ, με τον Σάκη Τσιώλη να αποθεώνεται από όλο το γήπεδο, ενώ νωρίτερα χειροκροτήθηκαν και οι βοηθοί του, Τσώτσας (προπονητής τερματοφυλάκων), Μαντζιώκας (γυμναστή), Ζιάγκας (τεχνικός αναλυτής - σκάουτερ) Κατσάρας (βοηθός προπονητή). Αποθέωση γνώρισε πάντως και ο Θωμάς Κυπαρίσσης, ο αρχιτέκτονας της ομάδας που κέρδισε την άνοδο. Βραβεία παρέλαβαν και οι μεγάλοι χορηγοί, που υποσχέθηκαν πως θα είναι δίπλα στην ομάδα και την νέα σεζόν, για να βάλουν το… λιθαράκι τους, προκειμένου να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές στον κάμπο.

Λίγο πριν πάρουν την θέση τους στο βάθρο οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, οι παίκτες, τον λόγο πήρε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, που αφού ευχαρίστησε τους πάντες, από τον κόσμο μέχρι τους ποδοσφαιριστές και κάθε μέλος της ομάδας, αφιέρωσε αυτή την επιτυχία στα παιδιά του και υποσχέθηκε πως θα είναι στην ΑΕΛ, όσο η ΑΕΛ τους το… ζητήσει.

Και τέλος, φυσικά, οι παίκτες! Ένας, ένας, όλοι ανέβηκαν στην εξέδρα η οποία ήταν... ντυμένη με πανό που έγραφε «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» και όλοι μαζί, με… μπροστάρηδες τους αρχηγούς Ουρτάδο Γιοβάνοβιτς, σήκωσαν την κούπα στον ουρανό, ο οποίος... πήρε φωτιά από τα βεγγαλικά. Με την ατμόσφαιρα να είναι μαγική, οι παίκτες αφού πανηγύρισαν, κατέβηκαν για τον γύρο του θριάμβου, με μία… ουρά από οπαδούς σε κατάσταση έκστασης να τους ακολουθεί, για να καταλήξουν μπροστά από την κερκίδα των οργανωμένων και μαζί να κλείσουν με ιδανικό τρόπο αυτή τη μαγική βραδιά.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα