Οι σπουδαίες στιγμές του Ατρόμητου! (vids)

Οι σπουδαίες στιγμές του Ατρόμητου! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι σπουδαίες στιγμές του Ατρόμητου! (vids)

bet365

Στο Περιστέρι έζησαν ακόμη σπουδαίο βράδυ και το gazzetta.gr θυμάται στιγμές που κάνουν το αστέρι του Ατρόμητου πιο λαμπερό!

Το χθεσινό βράδυ προστέθηκε στη λίστα με τις επιτυχίες του Ατρομήτου. Η ομάδα του Περιστερίου, συνεχίζει την πολύ καλή παράδοσή του στο Κύπελλο, αφήνοντας εκτός τον Παναθηναϊκό!

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα, θα είναι στην αυριανή κλήρωση για τους «4» του θεσμού. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που το «Αστέρι» κάνει τη νύχτα να λάμπει.

Το gazzetta.gr θυμάται μεγάλες στιγμές του Ατρομήτου:

16/3/2011

Σπουδαίο βράδυ για την ομάδα του Περιστερίου ήταν αυτό της 16ης Μαρτίου. Φυσικά, δεν ήρθε νίκη κόντρα σε κάποιον μεγάλο αντίπαλο. Αλλά το 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου γύρου, έστειλε την τότε ομάδα του Γιώργου Δώνη στον τελικό του Κυπέλλου.

30/4/2011

Χάνει από την ΑΕΚ 3-0 σε έναν επεισοδιακό τελικό, που σημαδεύτηκε από επεισόδια. Ε, και; Εκείνο το βράδυ γράφτηκε ιστορία για τον Ατρόμητο.

28/42012

Ήταν να μην πάρει... φόρα! Ο Ατρόμητος για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίπαλός του ο Ολυμπιακός, ο οποίος χρειάζεται τον Φουστέρ στην παράταση για να κατακτήσει τελικά το τρόπαιο. Η πορεία του μέχρι το τέλος της διαδρομής εδώ αποκτά μεγαλύτερη αξία, διότι απέκλεισε ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης κι ο ΠΑΟΚ!

23/8/2012

Αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι, για τα προκριματικά του Europa League. Το ματς λήγει 1-1, ενώ αργότερα στην Αγγλία χάνει με 1-0 σε ένα ματς που θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο.

29/8/2013

Μεγάλο διπλό στην Άλκμααρ με τους Παπαδόπουλο και Καραγκούνη να δίνουν την τεράστια νίκη στην ομάδα τους.

31/8/2014

Νικάει την Σαράγιεβο στη Σερβία με 2-1 αλλά στην έδρα του χάνει με 3-1 και έτσι κόβεται το όνειρο για να μπει στους ομίλους του Europa League.

30/7/2015

Συνεχίζονται τα διπλά στην Ευρώπη αλλά δεν έρχεται η πρόκριση στους ομίλους. Επιστρέφει με νίκη από τη Στοκχόλμη με 3-1, πηδά το εμπόδιο της ΑΙΚ αλλά μετά είναι αδύνατον να κάνει το θαύμα επί της Φενέρ.

10/2/2016

Βέροια, Λαμία, Καλλιθέα, Πλατανιάς και χθες Παναθηναϊκός. Η αήττητη πορεία του Ατρόμητου στο Κυπέλλου τον έχει οδηγήσει, προς το παρόν, στα ημιτελικά και... συνεχίζει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα