Οι διάσημοι αετοί των ευρωπαϊκών γηπέδων! (vids&pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι διάσημοι αετοί των ευρωπαϊκών γηπέδων! (vids&pics)

bet365

Με αφορμή τις πτήσεις που θα κάνει στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ ένας... αετός, το gazzetta.gr παρουσιάζει τα πιο διάσημα βασιλικά πτηνά των ευρωπαϊκών γηπέδων!

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αγοράσει αετό, ο οποίος εκπαιδεύεται στη Δράμα και μέσα στο επόμενο πεντάμηνο καλείται να είναι... έτοιμος για πτήσεις πάνω από την Τούμπα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», φυσικά, δεν είναι ο μόνος σύλλογος που προχωρά σε τέτοια κίνηση.

Águia Vitória - Gloria / Μπενφίκα

Ο πιο γνωστός σύλλογος είναι η Μπενφίκα, που ο αετός της πετάει πάνω από το «Ντα Λουζ».Μάλιστα, ο σύλλογος που αγωνίζονται οι Μήτρογλου-Σάμαρης έχουν δύο αετούς. Τον Águia Vitória κι η Gloria, με τον εκπαιδευτή τους να είναι ο Αντρέ Ροντρίγκες.

Ολίμπια / Λάτσιο

Η Ολίμπια είναι ο αετός της Λάτσιο. Εχει λευκό χρώμα και μαύρα φτερά. Η Ολίμπια ήταν άτυχη τον Απρίλιο του 2015, όταν πριν τη σέντρα του ματς με την Κιέβο, κατά την πτήση της δέχθηκε επίθεση από ένα κοράκι. Εκείνο το ματς τελείωσε 1-1. Γι αυτό τον... αετό και τα μάτια σας.

Αττίλας / Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ο Aττίλας είναι χρυσαετός, γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 2004 και αν μπείτε στην ιστοσελίδα της ομάδας θα δείτε ότι έχει τη δική του ξεχωριστή αναφορά σ' αυτή. ο Αττίλας έχει κερδίσει τις καρδιές των φίλων της ομάδας και όχι μόνο. Ο Σάαφ είχε δηλώσει: «Είναι ένας απίθανος, μεγαλοπρεπής, κομψός αετός. ο Αττίλας είναι ένα όμορφο ζώο».

Κάιλα / Κρίσταλ Πάλας

Ο Κάιλα είναι ο Αμερικανός αετός της Κρίσταλ Πάλας από το 2010, που δεν... διστάζει να ποζάρει στο φακό και να κάτσει μέχρι και στο χέρι δημοσιογράφων. Είναι πολύ καλός και φιλικός. Στις 23/9 του 2015, στο ματς με την Τσάρλτον κάποιος προσπάθησε να του επιτεθεί, ρίχνοντάς του γροθιά. Ο 34χρονος άντρας συνελήφθη με την κατηγορία για βίαιη επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα