20 στιγμές από την ευρωπαϊκή πορεία του «Αυτοκράτορα» (pics)

20 στιγμές από την ευρωπαϊκή πορεία του «Αυτοκράτορα» (pics)

Φάνης Παναγιώτου
20 στιγμές από την ευρωπαϊκή πορεία του «Αυτοκράτορα» (pics)
Ο Άρης διέλυσε τη Νεπτούνας, συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στο Eurocup και το gazzetta.gr παρουσιάζει σε κλικ το έως τώρα ευρωπαϊκό ταξίδι των «κίτρινων»!

Η επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη ήταν από τα σημαντικότερα γεγονότα. Οι «κίτρινοι» ταλαιπωρήθηκαν από πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η κατάσταση πλέον είναι διαφορετική. Τόσο διοικητικά, όσο κι αγωνιστικά ο Άρης βγάζει υγεία κι η πορεία του στο Eurocup αποτελεί την καλύτερη απόδειξη.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει πανηγυρίσει κι εντός συνόρων μεγάλες νίκες στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε. Αυτό, όμως, που συμβαίνει στο Eurocup είναι κάτι που ελάχιστοι περίμεναν. Ίσως και κανείς με εξαίρεση τους πρωταγωνιστές. Και το λέμε αυτό γιατί πριν από μερικούς μήνες έμοιαζε με θαύμα να ρίξει ο Άρης δύο φορές στο καναβάτσο την...πλούσια Ούνικς!

Κι όμως. Οι «κίτρινοι» τα έχουν πάει εξαιρετικά έως τώρα! Θυμηθείτε την πορεία τους, μέσα από τις 20 καλύτερες φωτογραφίες της μέχρι τώρα πορείας τους/

Τραμπζονσπόρ - Άρης 74-71: Με ήττα ξεκίνησε η πορεία του Άρη. Ήττα αλλά καλή εμφάνιση, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να στέλνει... μήνυμα ενόψει της συνέχειας!

Άρης - Μπουντούτσνοστ 75-57: Ο Άρης αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του, παίρνει ώθηση από τον κόσμο του και... διαλύει τη Μπουντούτσνοστ!

Κι η μασκότ ήταν εκεί...

Η δουλειά έγινε κι οι παίκτες συγχαίρουν ο ένας τον άλλον...

Ούνικς Καζάν - Άρης 73-74: Η απόλυτη έκπληξη. Το αποτέλεσμα που δεν περίμενε κανένας. Κι όμως. Ο Άρης τα κατάφερε κι απέδειξε πως φέτος είναι ικανός για το καλύτερο!

Στεάουα - Άρης 66-70: Οι «κίτρινοι» δυσκολεύτηκαν αλλά στο τέλος έριξαν στο καναβάτσο την Στεάουα...

Ο κόσμος ήταν ξανά εκεί!

Μπάνβιτ - Άρης 96-84: Η άμυνα πλήγωσε τον Άρη, ο οποίος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Τουρκία...

Άρης - Τραμπζονσπόρ 78-70: Επιστροφή στις νίκες! Ο Άρης άφησε πίσω του την ήττα από τη Μπάνβιτ και πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα!

Ο κόσμος ήταν γι' ακόμα μία φορά ο 6ος παίκτης!

Μπουντούτσνοστ - Άρης 75-56: Το χειρότερο βράδυ στο φετινό ταξίδι του Άρη. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του ματς...

Άρης - Ούνικς 76-70: Πολλοί περίμεναν την εκδίκηση της Ούνικς. Κι όμως! Ο Άρης κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο για δεύτερη φορά τους... πλούσιους Ρώσους!

Στεάουα - Άρης 67-77: Ασταμάτητος! Αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τον Άρη εκείνης της περιόδου!

Άρης - Μπάνβιτ 72-53: Πάρτι πρωτιάς! Ο Άρης κάνει... πλάκα στους Τούρκους κι ολοκληρώνει ιδανικά την πρώτη φάση του Eurocup!

Κι όταν λέμε πάρτι εννoούμε... πάρτι!

Ο κόσμος ήταν κι αυτός εκεί. Όπως πάντα. Για να δώσει επιπλέον δύναμη τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη...

Κι όπως είναι λογικό, υπήρξαν κι οι αναμενόμενες φωτογραφίες

Άρης - Νεπτούνας 84-58: Ποιος σας είπε ότι ο Άρης θα πατήσει το φρένο; Με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει και κόντρα στη Νεπτούνας, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης, ήταν απλά εξαιρετικός!

Οι οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη δεν έχουν τελειωμό!

Κι ο κόσμος σταθερά στο πλευρό του...

Το ταξίδι συνεχίζεται!