Στα πέναλτι έχει... Στιλ (vids)

Στα πέναλτι έχει... Στιλ (vids)

Νίκος Ρόλλας
Στα πέναλτι έχει... Στιλ (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει τις απίστευτες επιδόσεις του Λουκ Στιλ με τις αποκρούσεις πέναλτι και σας παρουσιάζει σε video 14 από αυτές!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την απόκτηση του Λουκ Στιλ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ειρωνεύτηκαν την επιλογή των «πράσινων», καθώς η Αγγλία δεν φημίζεται για την παραγωγή και ειδικά την εξαγωγή τερματοφυλάκων... Ένα χρόνο μετά όμως, ο 30χρονος γκολκίπερ του «τριφυλλιού» τους έχει κάνει να καταπιούν την γλώσσα τους και να του βγάζουν το... καπέλο για τις επεμβάσεις και την σιγουριά που εμπνέει.

Τελευταίο παράδειγμα; Η εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Αγρίνιο, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, όπου μπορεί να μην δέχθηκε μεγάλη πίεση, αλλά όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών». Highlight του φυσικά, η εκτέλεση πέναλτι του Μάρκος Πάουλο, ο οποίος προστέθηκε στην μακρά λίστα των θυμάτων του Βρετανού τερματοφύλακα από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως θεωρείται expert σε αυτό τον τομέα, κάτι που δεν αποτελεί απλά μία εκτίμηση αλλά επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς, που στην περίπτωσή του λένε την αλήθεια...

Για παράδειγμα στο παιχνίδι με την Ρέντινγκ, το 2011, απέκρουσε δύο, ενώ το 2013 κόντρα στην Σκάνθορπ για τον πρώτο γύρο του League Cup, είχε τρεις επεμβάσεις στην διαδικασία των πέναλτι για να χαρίσει στην Μπάρνσλεϊ στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Το Gazzetta.gr έψαξε και βρήκε σε video συνολικά 14 από τις αποκρούσεις του Λουκ Στιλ, που αποτελεί τον φύλακα άγγελο του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα