Οι Πρωταθλητές κι οι Κυπελλούχοι σε όλα τα ομαδικά αθλήματα

Οι Πρωταθλητές κι οι Κυπελλούχοι σε όλα τα ομαδικά αθλήματα

bet365

Δείτε στο gazzetta.gr ποιος έχει πάρει τι σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Και φέτος ο Ολυμπιακός είναι... σαρωτικός!

Νταμπλ στο ποδόσφαιρο, νταμπλ στο βόλεϊ γυναικών, πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό στο πόλο γυναικών, Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών και πάει για νταμπλ στο πόλο ανδρών... Ο Ολυμπιακός διανύει μια ακόμη χρονιά γεμάτη κούπες. Μέχρι στιγμής έχει 7 Κύπελλα (8 με το ευρωπαϊκό στο πόλο) και αναμένεται την Τρίτη να κατακτήσει το 9ο με το πόλο ανδρών. Αν στην Α1, οι παίκτες του Σφαιρόπουλου κατακτήσουν το πρωτάθλημα, στο Λιμάνι θα έχουν πάει 10 Κούπες από τα ομαδικά αθλήματα.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο στο μπάσκετ, ενώ στο βόλεϊ ανδρών ο ΠΑΟΚ έκανε το νταμπλ, κάτι που κατάφερε και στο χάντμπολ.

Στο μπάσκετ γυναικών έλαμψε φέτος το Ελληνικό, ενώ στο χάντμπολ γυναικών πρωταθλήτρια ξανά είναι η Νέα Ιωνία.

Το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει τους πρωταθλητές και του Κυπελλούχους σε όλα τα ομαδικά μας αθλήματα:

Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που σάρωσε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους έχoντας 78 βαθμούς (12 περισσότερους από το δεύτερο Παναθηναϊκό).

Στο Κυπέλλου, η Ξάνθη δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει το 27ο τρόπαιο στο θεσμό το οποίο συνδυάστηκε με το 17ο νταμπλ της ιστορίας του.

Ποδόσφαιρο γυναικών

Το πρωτάθλημα το έχει πάρει ο ΠΑΟΚ, ενώ το Κύπελλο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μπάσκετ

O Παναθηναϊκός είναι ήδη Κυπελλούχος και ο Ολυμπιακός αναμένεται να του βάλει δύσκολα στους τελικούς της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται ως φαβορί στη σειρά των τελικών που έρχεται (μόνο με... θαύμα δεν θα έχουν ντέρμπι αιωνίων), αλλά ποιος μπορεί να διαγράψει το τριφύλλι;

Μπάσκετ γυναικών

Το Ελληνικό πήρε το πρωτάθλημα νικώντας τον Παναθηναϊκό στον τρίτο τελικό, ενώ για το Κύπελλο νίκησε και το Ρύσιο 46-42.

Βόλεϊ ανδρών

Ο ΠΑΟΚ του Γιάννη Καλμαζίδη τα πήρε όλα και έφυγε. Κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα και το πρώτο του Κύπελλο, κάνοντας το νταμπλ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, κατέκτησε το Λιγκ Καπ νικώντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης 3-1 στο κλειστό της Γλυφάδας.

Βόλεϊ γυναικών

Τρίτο σερί νταμπλ για τα κορίτσια του Νίκου Νικολάκη! Εξαιρετική σεζόν για τις ερυθρόλευκες που στόχο έχουν πλέον να μεγαλώσουν την κυριαρχία τους στην Ελλάδα.

Πόλο ανδρών

Στον τελικό που έγινε στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός νίκησε 18-10 τον Παναθηναϊκό πήρε το Κύπελλο και πλέον είναι κοντά στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος. Στις 2/6 ο τρίτος τελικός στο «Παπαστράτειο» θα φέρει λογικά το 27ο πρωτάθλημα στο Λιμάνι, στο εν λόγω άθλημα.

Πόλο γυναικών

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη σήκωσαν το Ευρωπαϊκό, πήραν χθες το πρωτάθλημα απέναντι στη Βουλιαγμένη και ολοκλήρωσαν την χρονιά με τον πιο ιδεατό τρόπο.

Χάντμπολ ανδρών

Ο ΠΑΟΚ έκανε το νταμπλ, φτάνοντας στην κατάκτηση του τρίτου του πρωταθλήματος και δεύτερου Κυπέλλου.

Χάντμπολ γυναικών

Η Νέα Ιωνία για δεύτερη σερί σεζόν παίρνει το πρωτάθλημα! Η Ορμή δεν μπόρεσε να της κόψει την... ορμή. Φυσικά και το Κύπελλο δικό της!

 

Τελευταία Νέα