Ο ορισμός του ValueForMoney (pics+vid)

Ο ορισμός του ValueForMoney (pics+vid)

Νίκος Ρόλλας
Ο ορισμός του ValueForMoney (pics+vid)

bet365

Το Gazzetta.gr εξηγεί γιατί οι μεταγραφές παικτών τύπου Καρέλη είναι αυτές που θα πρέπει να αποτελούν οδηγό για τον Παναθηναϊκό.

Άλλοι τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Άλλοι όμως στέκονται στις ευκαιρίες που χάνει. Αυτό όμως που κανείς δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει είναι οτι ο Νίκος Καρέλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι προσηλωμένος στην δουλειά του, δίνει πάντα το 101% στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζει σταθερά σημάδια βελτίωσης και για να το πούμε λαϊκά, όχι απλά βγάζει τα λεφτά του αλλά μπορεί να προσφέρει και οικονομικό κέρδος στην ΠΑΕ.

Κοινώς αποτελεί μία από τις μεταγραφές που θα πρέπει να αποτελούν οδηγό για τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν περιορίζεται απλά στο ταλέντο και σην ικανότητα... Το «πακέτο» του περιλαμβάνει και άλλα δύο σημαντικά χαρακτηριστικά: Τις φιλοδοξίες και την εργατικότητα. Στοιχεία που είναι αναγκαία σε μία ομάδα όπως είναι το «τριφύλλι».

Market Value
Κόντρα στην τακτική των ελεύθερων παικτών, το καλοκαίρι του 2013, ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει να δώσει σταδιακά το ποσό των 100.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραχώρηση του παίκτη. Σε αυτό το ποσό αν προσθέσουμε τις περίπου 90.000 που πέρυσι, με την μικρή αύξηση που υπήρξε εφέτος, το συνολικό κόστος του Έλληνα επιθετικού αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο «τριφύλλι», δεν ξεπερνά τις 300.000. Μάλιστα, οι «πράσινοι» σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να ανάψουν το... πράσινο φως για την παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού με ποσό λιγότερο των 2-2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Βελτιώνει τις αδυναμίες του
Το στοιχείο στο οποίο στέκονται, όσοι δεν τον εκτιμούν ποδοσφαιρικά, είναι η αδυναμία του στο τελείωμα των φάσεων. Κάτι ωστόσο που το γνωρίζει και ο ίδιος, για αυτό και δουλεύει αρκετά στην τελική προσπάθεια. Κοιτώντας τα στατιστικά του, σε σχέση με την περσινή σεζόν, διαπιστώσει κανείς πως υπάρχει τεράστια βελτίωση, καθώς πέρυσι είχε 5 γκολ σε 56 προσπάθειες, ενώ εφέτος έχει 11 σε 53. Δηλαδή το περσινό 1 γκολ σε 11 τελικές, έχει γίνει 1 γκολ σε 5. Βέβαια όπως φαίνεται από την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο, η εικόνα του αυτή «σηκώνει» ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.

ΣΕΖΟΝΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΛΕΠΤΑΓΚΟΛΤΕΛΙΚΕΣΠΟΣΟΣΤΟ
2013-142715165561.11
2014-1528178411531/4.8


Ανεβαίνει... σκαλοπάτια
Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν μέλος της Εθνικής Ελπίδων... Ωστόσο δεν έκατσε πάνω στην μεταγραφή του. Η εμφανίσεις του τον ανέβασαν στο παραπάνω σκαλοπάτι και από τον Σεπτέμβριο αποτελεί μέλος της Εθνικής Ανδρών, έχοντας μάλιστα και ένα γκολ στην παρθενική συμμετοχή στην Φινλανδία. Παράλληλα, από εκεί που το καλοκαίρι 2013 έψαχνε τρόπο να φύγει από την Ρωσία και την Άμκαρ, τώρα έχει καρφωμένα πάνω του τα μάτια Ιταλικών και Γερμανικών ομάδων που παρακολουθούν την εξέλιξή και τις εμφανίσεις του, προκειμένου σε λίγο καιρό να χτυπήσουν την... πόρτα του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του.

Όλα αυτά, μαζί με τον χαρακτήρα του, καθώς μιλάμε για ένα παιδί χαμηλών τόνων, συνιστούν παράδειγμα προς... μίμηση ενόψει καλοκαιριού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα