Τα πέναλτι - μαϊμούδες στη φετινή Super League

Θοδωρής Βασίλης
Τα πέναλτι - μαϊμούδες στη φετινή Super League

bet365

Με αφορμή το πέναλτι που κέρδισε ο Ατρόμητος απέναντι στον Παναθηναϊκό, το gazzetta.gr σας θυμίζει τις δέκα χειρότερες αποφάσεις πέναλτι των διαιτητών στην φετινή Super League.

4η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 (Μήτρογλου)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Βέροια με την ομάδα του Γκρανέρο να αντιστέκεται σθεναρά. Στο 31ο λεπτό Ντουρμάζ ξεχύνεται στην περιοχή και ανατρέπεται με τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο να δίνει πέναλτι. Όπως φαίνεται και από το replay ο Σουηδός πέφτει πολύ εύκολα και δεν φαίνεται παράβαση. Ο Μήτρογλου αναλαμβάνει την εκτέλεση και δεν αστοχεί ανοίγοντας το σκορ με τους Πειραιώτες να φτάνουν στη συνέχεια στην εύκολη νίκη με 3-0.

Δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

6η αγωνιστική
ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0 (Μιλιάζες)

Ο ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία υποδέχεται τον Εργοτέλη. Ο αγώνας βρίσκεται στις καθυστερήσεις με τον ΟΦΗ να ψάχνει το γκολ. Στο 96' ο Μεραμπιασβίλι προσπαθεί να εκμαιεύσει το πέναλτι και με μια ωραία βουτιά ξεγελάει τον Απόστολο Αμπάρκιολη ο οποίος καταλογίζει παράβαση. Ο Μιλιάζες δεν αστοχεί με τους ανθρώπους του Εργοτέλη να μην σταματάνε τις διαμαρτυρίες.

Δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

8η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (Μήτρογλου)

Αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ του Αυλωνίτη επικρατεί με 1-0, ένα σκορ που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν ο Μήτρογλου ευστοχούσε στο πέναλτι που είχε κερδίσει από τον Στιλ. Ένα πέναλτι που όπως φαίνεται και από το replay το κερδίζει ο επιθετικός των Πειραιωτών από τον Άγγλο πορτιέρο.

Δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

12η αγωνιστική
Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-4 (Ντομίνγκες)

Ο Ολυμπιακός περνάει αέρα από το νησί των Φαιάκων με το εντυπωσιακό 4-0 με τον Ντομίνγκες να πετυχαίνει δύο γκολ. Με το σκορ στο 1-0 οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζουν πέναλτι όταν μετά από σέντρα του Ελαμπτελαουϊ ο Μπουχαλάκης στην προσπάθειά του να πάρει την κεφαλιά πέφτει εντυπωσιακά μετά από επαφή που είχε με αμυντικό της Κέρκυρας. Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος δίνει την παράβαση και ο «Τσόρι» δεν αστοχεί.

Δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

16η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-1 (Κλέιτον)

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί την Ξάνθη και η ομάδα του Στάικου Βεργέτη παίρνει σοβαρό προβάδισμα με τα γκολ των Γιαννιώτα (6') και Μάσα (58'). Κι ενώ ο Αστέρας περνούσε ένα εύκολο απόγευμα, ο Μιχαήλ Κουκουλάκης ανακαλύπτει παράβαση σε χέρι του Μούκαμ. Ο Κλέιτον αναλαμβάνει την εκτέλεση και μειώνει διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

17η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2 (Κολοβός-Αθανασιάδης)

Στην Τούμπα γίνεται το έλα να δεις με τον Ιωάννη Δελφάκη να τα κάνει μαντάρα με τις αποφάσεις του δίνοντας δύο πέναλτι (ένα σε κάθε ομάδα) προκαλώντας τις διαμαρτυρίες τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Πανιωνίου. Αρχικά στο 9ο λεπτό ο Δελφάκης δίνει πέναλτι σε πέσιμο του Κολοβού στην μεγάλη περιοχή του Δικεφάλου, μια παράβαση που δεν υπάρχει με τον άσο του Πανιωνίου να πέφτει εύκολα. Ο άρχοντας της αναμέτρησης αποφασίζει να ισφοραρίσει τα λάθη του και στο 71' ανακαλύπτει παράβαση σε βουτιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην περιοχή του Πανιωνίου. Ο Αθανασιάδης ευστοχεί και δίνει μία σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

19η αγωνιστική
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1 (Κολοβός)

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός δίνουν ραντεβού στη Νέα Σμύρνη με τους «πράσινους» να θέλουν μόνο τη νίκη για να δείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος προηγείται με γκολάρα του Μπουμάλ για να ισοφαρίσει στην επανάληψη ο Μπεργκ. Κι ενώ ο Παναθηναϊκός πιέζει για το 2-1 ο Μάνταλος καταλογίζει πέναλτι σε πτώση του Γιάννου μετά από ανατροπή του Σίλντεφελντ, μια παράβαση που δεν υπάρχει. Ο Στιλ όμως ψαρεύει τον Κολοβό και κρατάει το 1-1.

Δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

11η αγωνιστική (εξ' αναβολής)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0 (Μπαράλες)

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη για την 11η αγωνιστική. Το ματς ξεκινάει με τις χειρότερες προυποθέσεις για τον Δικεφαλο του Βορρά αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Αστέρας κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Ζησόπουλου από τον Τζανδάρη, μια ανατροπή που είναι καθαρά έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Μπαράλες αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά ο Ιτάνζ είναι εκεί και κρατάει το μηδέν.

Δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

26η αγωνιστική
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-0 (Ούμπιδες)

Τα ανύπαρκτα πέναλτι ήρθαν να κορυφωθούν την Τετάρτη και σοτν αγώνα στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού. Οι Περιστεριώτες είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ του Μαρσελίνιο, όταν στο 57' ο Δασκαλόπουλος ανακαλύπτει ανατροπή σε τάκλιν του Ταυλαρίδη πάνω στον Λαζαρίδη. Ο Ούμπιδες δεν αστοχεί κάνει το 2-0 και κλειδώνει την υπόθεση-νίκη.

Δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα