ΑΕΚ έτοιμη για Superleague (vids)

ΑΕΚ έτοιμη για Superleague (vids)

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ έτοιμη για Superleague (vids)

bet365

Η ΑΕΚ δεν έχασε ούτε από την Κέρκυρα στο Κύπελλο και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr είναι αήττητη φέτος σε έξι αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Η Ένωση μπορεί αυτή την στιγμή να αγωνίζεται στην Football League αλλά με τις εμφανίσεις της απέναντι σε ομάδες που θεωρητικά είναι καλύτερές της δείχνει χαρακτήρα χτίζοντας ένα τρομερό σερί αφού είναι αήττητη σε έξι αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες της Super League. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα παιχνίδια αυτά με τον Δικέφαλο να δείχνει απόλυτα έτοιμο για την μεγάλη κατηγορία.

Ξάνθη-ΑΕΚ 0-0

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην ακριτική Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Πέτρου Μάνταλου στην Ένωση. Οι δύο προπονητές δοκιμάζουν σχήματα και πρόσωπα με την ΑΕΚ να μην απειλείται σχεδόν καθόλου και το πρώτο τεστ απέναντι σε ομάδας Σούπερ Λίγκας να είναι απόλυτα πετυχημένοι.

Νίκη Βόλου-ΑΕΚ 1-2

Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΕΚ είναι στο Βόλο απέναντι στη Νίκη Βόλου. Οι Βολιώτες ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία την ώρα που η Ένωση μέσα από αυτά τα φιλικά προσπαθούσε να φτιάξει χαρακτήρα για την Football League. Με την έναρξη του αγώνα ο Αραβίδης ανοίγει το σκορ. Οι παίκτες του Δέλλα είναι ανώτεροι από τη Νίκη και χάνουν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και η ανωτερότητά τους μετοιυσιάζεται σε γκολ στο 33' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάνταλου. Στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές έφεραν την μείωση του σκορ με τον Σκουρτάι στο 72'.

Πανθρακικός-ΑΕΚ 0-0

Το πρώτο πραγματικό τεστ για την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος κληρώνεται σε όμιλο του Κυπέλλου με δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας τον Πανθρακικό και τον Ατρόμητο. Η πρεμιέρα της ΑΕΚ στο κύπελλο αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς της, όχι μόνο επειδή αντίπαλος ήταν ομάδα της Σούπερ Λίγκας αλλά κι επειδή ο κόσμος θέλει και περιμένει μια καλή πορεία στο κύπελλο. Με την Football League να μην έχει αρχίσει ακόμη, η έλλειψη ρυθμού φάνηκε στην Κομοτηνή αφού η καλή εικόνα του πρώτου 45λεπτου δεν είχε συνέχεια, με την ΑΕΚ να μένει στο 0-0.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-2

Η επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο φέρνει την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων και ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συμφωνούν να δώσουν φιλικό αγώνα. Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο άδειο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κερδίζει με 3-2 τον Παναθηναϊκό και έδειξε ανταγωνιστική ενόψει της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκα. Η Ένωση εκμεταλλεύεται πλήρως τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο ημίχρονο και με τους Αραβίδη και Πλατέλλα προηγείται με 2-0. Στην επανάληψη το «τριφύλλι» αντιδράει και στο 47' ο Δώνης αρχικά μειώνει σε 2-1 και στη συνέχεια ο Μπερίσα κάνει το 2-2. Ο Ντακόλ όμως είχε άλλη άποψη και με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 3-2.

ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0

Μπροστά σε σχεδόν 20.000 οπαδούς της που αψήφισαν την παγωνιά του ΟΑΚΑ, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μετέτρεψε σε show τον τελικό-πρόκρισης με τον Ατρόμητο και με γκολ των Αραβίδη-Λαμπρόπουλου-Τζανετόπουλου επικράτησε εύκολα (μόνο) με 3-0 και προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου ως 1η του ομίλου, στέλνοντας σπίτι τους τους Περιστεριώτες.

Κέρκυρα-ΑΕΚ 1-1

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κέρκυρα για την φάση των 16 του Κυπέλλου. Για την Ένωση η διοργάνωση είναι στόχος και ταξιδεύει στο νησί των Φαιάκων με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό. Χωρίς να κάνει κάποιο σπουδαίο παιχνίδι έφυγε με το εκτός έδρας γκολ από την Κέρκυρα (1-1) και πλέον και είναι πλέον σε θέση ισχύος για την πρόκριση στους προημιτελικούς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα