Tα 10... +3 «κανόνια» του φετινού Ολυμπιακού! (pics)

Tα 10... +3 «κανόνια» του φετινού Ολυμπιακού! (pics)

Tα 10... +3 «κανόνια» του φετινού Ολυμπιακού! (pics)

bet365

Στις πρώτες 10 αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει με 10 διαφορετικούς παίκτες. Το gazzetta.gr παρουσιάζει ποιοι είναι οι σκόρερ! ΟΛΑ τα ΓΚΟλ ένα προς ένα.

Μετά το πέρας 10 αγωνιστικών στη Superleague, ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει 23 γκολ, τα οποία προέρχονται από 10 διαφορετικούς παίκτες.

Χθες, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έγινε ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στη μακροσκελή λίστα του Μίτσελ, που έχουν επαφή με τα δίχτυα.

Αλεχάντρο Ντομίνγκες

Σε 9 ματς έχει σκοράρει 5 φορές. 'Άνοιξε λογαριασμό στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΟΦΗ, οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο με 2-3, έβαλε τη σφραγίδα του στο 5-1 επί του Πανθρακικού και χθες (30/11) στην Κέρκυρα με άλλα δύο τέρματα ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

Φυσικά η συμβολή του δεν περιορίζεται στον εκτελεστικό τομέα δεδομένου του ότι έχει μετρά και άλλες τρεις ασίστ.

Κώστας Μήτρογλου

Μπορεί και ο ίδιος να ψάχνει να βρει τον Κώστα που πήρε τη μεταγραφή στη Φούλαμ των πολλών εκατομμυρίων, αλλά έχει καταφέρει να μην χάσει την επαφή του με τα δίχτυα.

Στο 76' με τη Βέροια (3-0) σημείωσε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, στο ελληνικό πρωτάθλημα, από τη μέρα της επιστροφής του. Αν δεν ήταν αυτός (δύο φορές) η ομάδα του, δεν θα έφευγε από τον Εργοτέλη νικητής. Με τον Πανθρακικό σημείωσε το 4ο του τέρμα.

Παϊτίμ Κασάμι

Ο άνθρωπος που πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο ματς με τη Νίκη Βόλου έκανε να ακουστούν πολλά φωνήεντα ενθουσιασμό με το τρομερό σουτ του.

Μάλιστα, σκόραρε και στο Αγρίνιο, βοηθώντας την ομάδα του στο 1-1, ενώ και αυτός έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 3-0 επί της Βέροιας.

Δημήτρης Διαμαντάκος

Ερχόμενος από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην Αμερική, μπήκε «καυτός» στο ματς με τη Νίκη Βόλου και στην πρώτη κιόλας αγωνιστική άνοιξε λογαριασμό. Το δεύτερο τέρμα του ήρθε στο ματς επί του Πανθρακικού.

Τάσος Αυλωνίτης

Μπήκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να έχει να διηγείται στα παιδιά του μια όμορφη και... τρελή ιστορία. Έδωσε στην ομάδα του τη νίκη επί των «πρασίνων» και έγινε ήρωας. Δεν έμεινε, όμως, εκεί. Βλέποντας την πράσινη φανέλα του Πανθρακικού, αυτή τη φορά σημείωσε το δεύτερο φετινό του τέρμα.

Ιμπραχίμ Αφελάι

Στο ματς με τη Νίκη Βόλου πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, κάνοντας το 3-0 - βέβαια, από τα 10 ματς δεν ήταν στην αποστολή στα 4.

Χόρχε Μπενίτες

Μπήκε στο ματς με τη Βέροια για 14' (μαζί με τις καθυστερήσεις), αλλά. κατάφερε να πετύχει το πρώτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα. Πλέον, περιμένουν απ'΄αυτόν κι άλλα στον Ολυμπιακό, αφού επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Νταβίδ Φουστέρ

Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κέρκυρα άνοιξε το σκορ και σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ, «φωνάζοντας» στο Μίτσελ ότι... είναι εδώ!

Τζίμι Ντουρμάζ

Στο 3-0 επί του ΟΦΗ πανηγύρισε για πρώτη φορά γκολ του με τον Ολυμπιακό.

Ομάρ Ελαμπντελαουί

Με το αριστερό σου του στο 58' έδινε διαστάσεις θριάμβου στο 0-4 επί της Κέρκυρας. Ο 10ος παίκτης της λίστας του Μίτσελ με τους παίκτες που έχουν βρει δίχτυα.

*Από τους παραπάνω, οι Αφελάι (Ατλέτικο), Κασάμι (Γιουβέντους) και Μήτρογλου (Ολυμπιακός) έχουν σκοράρει στον πρώτο όμιλο του Champions League (μένει ακόμη μία αγωνιστική). Οι άλλοι σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι: ο Μαζουακού που σημείωσε το πρώτο τέρμα για το φετινό ταξίδι στ' αστέρια στο 3-2 επί της Ατλέτικο στο «μαγικό» βράδυ του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».Ο Μποτία ο οποίος... πάγωσε το Τορίνο με την κεφαλιά του 24'μπαίνει στη λίστα, ενώ ο Ντινγκά έκανε του... κεφαλιού του στο 61' στο ίδιο ματς αλλά δυο άτυχες στιγμές έδωσαν στη «γηραιά κυρία τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα