H ένδοξη ιστορία της ΑΕΛ σε βίντεο!

H ένδοξη ιστορία της ΑΕΛ σε βίντεο!

Gazzetta team
H ένδοξη ιστορία της ΑΕΛ σε βίντεο!

bet365

Με αφορμή την... πρωτοφανή απόφαση Πλεξίδα, το gazzetta.gr θυμίζει μέσα από βίντεο τις μεγάλες στιγμές της ΑΕΛ που κανένας παράγοντας δεν μπορεί να βάλει σ' αυτές λουκέτο!

Η Λάρισα, η «βασίλισσα του κάμπου» μπορεί να έχει χάσει την... αίγλη του παρελθόντος, αλλά δεν έχει χάσει σε καμία περίπτωση του ειδικό βάρος που έχει το όνομα της! Η πρώτη (και... τελευταία ως σήμερα) επαρχιακή ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος, μια ομάδα που έχει επίσης στην τροπαιοθήκη της δύο Κύπελλα, μια ομάδα που έβγαλε τεράστιους παίκτες όπως ο Καραπιάλης, ο αείμνηστος Μητσιμπόνας, ο Βαλαώρας, ο Πλίτσης, ο Ζιώγας, ο Γκαλίτσιος. Μια πόλη που... ζει κι αναπνέει μόνο για την ΑΕΛ. Τα τελευταία χρόνια μετά τον υποβιβασμό της και την φυγή Πηλαδάκη, η Λάρισα μπήκε ξανά σε περιπέτειες και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Μόλις φέτος «ανέβηκε» από την Γ΄εθνική στην Football League κι από εκεί θα παλέψει ξανά για να γυρίσει εκεί που ανήκει. Αποστολή εξαιρετικά δύσκολη ειδικά μετά την δίνη στην οποία έχει περιέλθει και την κόντρα οπαδών και διοίκησης. Ο ιδιοκτήτης της Βαγγέλης Πλεξίδας πήρε μια ακατανόητη απόφαση, που λογικά σύντομα θα την... πάρει πίσω σύντομα. Όμως και μόνο η «είδηση» ότι βάζει... λουκέτο στην ιστορική ομάδα του κάμπου είναι ικανή να «ταρακουνήσει» όλη την Θεσσαλία. Το gazzetta.gr μέσα από μια σειρά βίντεο θυμίζει το μέγεθος της ΑΕΛ, αλλά και την λαμπρή ιστορία της, που είναι προφανές ότι αγνοεί ο πρόεδρος της!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα