Οι... πολυφωνικοί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός!

Γιώργος Βροντάκης
Οι... πολυφωνικοί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός!

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 15 φορές στη φετινή Super League και ο Ολυμπιακός 13 με τις δύο ομάδες να έχουν 7 διαφορετικούς σκόρερ. Τι κάνει ο Παναθηναϊκός! Το gazzetta.gr αναλύει...

Ο «δικέφαλος» βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τους Πειραιώτες να τον... παρακολουθούν από την τρίτη θέση, καθώς η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, η Βέροια, δεσπόζει στην δεύτερη θέση με 15 βαθμούς!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε την Κυριακή στην Τούμπα επί του Ατρόμητου με 2-1, έχοντας ως σκόρερ τους Έργκους Κάτσε και Ραζβάν Ρατς. Ο Αλβανός μέσος έγινε ο 7ος διαφορετικός σκόρερ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης στη φετινή Super League, έπειτα από 6 αγωνιστικές!

Η πολυφωνία του ΠΑΟΚ
Για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχουν βρει δίχτυα ο Φακούντο Περέιρα (με Καλλονή, Νίκη Βόλου), οι Στέφανος Αθανασιάδης (με Πλατανιά, Νίκη Βόλου, ΟΦΗ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (με Πλατανιά), Ρόμπερτ Μακ (με Πλατανιά, , Νίκη Βόλου, Παναιτωλικό, ΟΦΗ), Γιάννης Σκόνδρας (με Πλατανιά), Ραζβάν Ρατς (2 με ΟΦΗ και Ατρόμητο) και Έργκους Κάτσε (με Ατρόμητο).

Ο πλουραρισμός του Ολυμπιακού
Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός που έχει πετύχει 2 γκολ λιγότερα (13) από τον ΠΑΟΚ έχει και αυτός πολυφωνία στην επίθεση του με 7 διαφορετικούς σκόρερ.

Για την ομάδα του Μίτσελ έχουν σκοράρει οι Παϊτίμ Καϊσάμι (με Νίκη Βόλου, Παναιτωλικό, Βέροια), Ιμπραϊμ Αφελάι (με Νίκη Βόλου), Δημήτρης Διαμαντάκος (με Νίκη Βόλου), Τζίμι Ντουρμάζ (με ΟΦΗ), Τσόρι Ντομίνγκεζ (με ΟΦΗ και Εργοτέλη), Κώστας Μήτρογλου (με Βέροια, Εργοτέλη), Χόρχε Μπενίτες (με Βέροια), ενώ έχει σημειωθεί και ένα αυτογκόλ (με ΟΦΗ)!

Κανένας αμυντικός – σκόρερ στον Ολυμπιακό
Αξιοσημείωτο είναι πως για τον Ολυμπιακό δεν έχει βρει δίχτυα μέχρι στιγμή κανένας αμυντικός του, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει για σκόρερ τους δύο μπακ του (Ρατς και Σκόνδρας), οι οποίοι μετράνε 4 γκολ!

Άλλοι τρεις βρήκαν δίχτυα στην Ευρώπη
Πάντως, ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έχει 10 διαφορετικούς σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς έχουν πανηγυρίσει γκολ στην Ευρώπη παίκτες που δεν το έχουν πράξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους Δημήτρη Παπαδόπουλο (με Ντιναμό Μινσκ), Φάνη Τζανδάρη (με Ντιναμό Μινσκ) και Μάαρτεν Μάρτενς (με Ζίμπρου).

Ο Ολυμπιακός που έχει δύο μόλις παιχνίδια στην Ευρώπη, έχει χριστεί σκόρερ ο Μαζουάκου στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καραϊσκάκης».

Οι 9 σκόρερ του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει μόλις 8 τέρματα μέχρι στιγμής στις 6 πρώτες αγωνιστικές της Super League και έχει 6 διαφορετικούς σκόρερ. Για το τριφύλλι έχουν σκοράρει οι Ντάνιελ Πράνιτς (με Λεβαδειακό), Αμπντούλ Ατζαγκούν (με Πανιώνιο και Νίκη Βόλου), Μλάντεν Πέτριτς (με Πανιώνιο), Νίκος Καρέλης (με Πλατανιά), Κάρλος Ζέκα (με Πλατανιά), Θανάσης Ντίνας (με Πλατανιά), ενώ έχει σημειωθεί και ένα αυτογκόλ (με ΟΦΗ).

Στην Ευρώπη είχε προλάβει να σκοράρει ο Μάρκους Μπεργκ (4 γκολ με Μίντιλαντ), ο Νάνο (με Μίντιλαντ) και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης (με Μίντιλαντ)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα