Το αφιέρωμα του Gazzetta στην Euroleague

Gazzetta team
Το αφιέρωμα του Gazzetta στην Euroleague
Η Euroleague αρχίζει και στο Gazzetta.gr κάνουμε τζάμπολ με ένα αφιέρωμα... μπασκετικών διαστάσεων! Ανάλυση-προβλέψεις για όλες τις ομάδες, αφιερώματα, blogs, αξέχαστοι αγώνες, buzzer beaters, αλλά και μπασκετοκουβέντα. Vamooooos!

Το... τζάμπολ δόθηκε με την 6άδα του gazzetta.gr να κάνει την ανάλυση της φετινής Ευρωλίγκας και να... ψάχνει την ομάδα που θα φτάσει μέχρι το τέλος!

Όλοι οι όμιλοι με τα προφίλ των ομάδων είναι έτοιμα και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει και τις 24 ομάδες με ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε!

Ο Βασίλης Σκουντής γράφει για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, Βαλένθια, ενώ ο Κωνσταντίνος Μελάγιες προσπαθεί να «διαβάσει» το παιχνίδι κι εκφράζει απορίες. Ο Νίκος Παπαδογιάννης μιλάει για τη διαφορετική σκοπιά που θα δει τη διοργάνωση φέτος κι ο Άρης Λαούδης για φαβορί, στόχους «αιωνίους» και τους Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς. O Aντώνης Καλκαβούρας μίλησε με τον Μάρντι Κόλινς που καταθέτει τη δική του εξήγηση για τις συνεχόμενες αποτυχίες των «ερυθρολεύκων» στα περισσότερα ντέρμπι, ενώ συντάκτες του gazzetta.gr εξιστορούν ματς της Ευρωλίγκας που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Επίσης το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα ταλέντα που θα λάμψουν, τα 10 μεγαλύτερα αστέρια, την φετινή διοργάνωση σε... αριθμούς, buzzer-beaters α λα ελληνικά, αλλά και την- καθιερωμένη πλέον- μπασκετοσύναξη με τις προβλέψεις (ας τις πούμε έτσι...) για όλη τη διοργάνωση!