Μπουνίδια στον αθλητισμό! (vids)

Gazzetta team
Μπουνίδια στον αθλητισμό! (vids)

bet365

Με αφορμή τις απίστευτες γροθιές σε αγώνα ράγκμπι το gazzetta.gr σας παρουσιάζει χαρακτηριστικές περιπτώσεις που οι αγώνες μετατράπηκαν σε ρινγκ από τις μπουνιές!

της Τόνιας Σπανού

Ήταν μόλις το 2ο λεπτό στον αγώνα ράγκμπι όταν ο παίκτης της Γουίγκαν έχασε εντελώς την ψυχραιμία και αφού έριξε κάτω τον αντίπαλό του του έριξε και μια ακόμα για να τον θυμάται...μάλλον. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Συχνά οι αθλητές χάνουν την ψυχραιμία τους και θεωρούν ως καλύτερη λύση να μετρήσουν εκείνη την ώρα τις δυνάμεις τους.

Σας παρουσιάζουμε έξι διάσημες περιπτώσεις ξύλου μεταξύ αθλητών:

Μανού Τουιλάγκι VS Κρις Άστον

Μάιος 2011: Το ράγκμπι μας έχει συνηθίσει στην αγριότητα. Αλλά ο Τουιλάγκι δεν έκανε καμία προσπάθεια να συγκρατηθεί. Μάλλον δεν περίμενε ο Άστον όταν πήγε και αυτός για καυγά την αντίδραση του συμπαίκτη του στην εθνική. Ο Τουιλάγκι σηκώθηκε πάνω και έριξε τρεις μεγαλοπρεπέστατες μπουνιές στον Άστον βγάζοντας τον νοκ άουτ αφού χρειάστηκε να του δέσουν το κεφάλι και κάμποσα λεπτά μέχρι να συνέλθει και να καταφέρει να σηκωθεί.

Ντάνκαν ΜακΡο vs Ρόναν Ο' Γκάρα

Ιουνίος 2001: Φυσικά και παραμένουμε στο ράγκμπι. Ο ΜακΡο κατάφερε στον πεσμένο Ο' Γκάρα 11 γροθιές και αφού το πήραν σηκωτό αποχώρησε θα μπορούσαμε να πούμε ικανοποιημένος από το παιχνίδι αφού δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Λι Μπόγιερ vs Κίρον Ντάιερ

Απρίλιος 2005: Έχουμε και ξύλο μεταξύ συμπαικτών. Οι συμπαίκτες στη Νιουκάστλ Μπόγιερ και Νταίερ πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν πολλές γροθιές μέχρι να προλάβουν να τους χωρίσουν. Ίσως η ήττα με 3-0 από την Άστον Βίλα τους επηρέασε. Και οι δύο είδαν την κόκκινη κάρτα.

Τοντ Μπερτούτζι vs Στηβ Μούρ

Μάρτιος 2004: Το περιστατικό αυτό έχει μείνει στην ιστορία. Οι δύο παίκτες είχαν προηγούμενα αφού σε ολόκληρο το παιχνίδι είχαν διαπληκτισμούς. Κάποια στιγμή ο Μπερτούτζι κυνήγησε τον Μούρ στον πάγο τον έπιασε από τη φανέλα και τον έριξε κάτω χτυπώντας τον βάναυσα. Αυτό σήμανε και το τέλος της καριέρας του Μπερτούτζι στο χόκει αφού ο Μούρ από το χτύπημα έχασε τις αισθήσεις του για δέκα λεπτά και μεταφέρθηκε έξω με φορείο όπου έγινε γνωστό ότι είχε έναν σοβαρότατο τραυματισμό στον αυχένα, κοψίματα στο πρόσωπο αλλά και διάσειση. Στον Μπερτούτζι απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών τελειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επαγγελματική του καριέρα.

Πείσερς vs Πίστονς

Νοέμβριος 2004: Η πιο διάσημη συμπλοκή στην ιστορία του NBA. Μετά από συμπλοκή μεταξύ των παικτών που φάνηκε να εκτονώνεται ο Ρον Αρτέστ που ήταν ξαπλωμένος για να συνέλθει δέχτηκε ένα ποτήρι από κάποιο οπαδό σηκώθηκε ανέβηκε στις κερκίδες και ξεκίνησε έναν πανικό. Έπιασε τον οπαδό και άρχισε να τον χτυπάει με βιαιότητα πριν πέσουν πάνω του οι υπόλοιποι οπαδοί και παίκτες δημιουργώντας το απόλυτο χάος σε ένα ολόκληρο γήπεδο.

Ιβάν Ρόβνι vs Τζιανλούκα Μπραμπίλα

Σεπτέμβριος 2014: Οι δύο ποδηλάτες αποβλήθηκαν από τον γύρο της Ισπανίας αφού άρχισαν να παίζουν ξύλο πάνω στα ποδήλατα τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα