Τα καλύτερα γκολ με ραμπόνα στην Ευρώπη (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Τα καλύτερα γκολ με ραμπόνα στην Ευρώπη (vids)

bet365

Ο Ερίκ Λαμέλα πέτυχε με διαφορά το καλύτερο ραμπόνα - γκολ σε όλη την Ευρώπη. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τα υπόλοιπα που έχουν μπει με τον Ανχελ Ντι Μαρία να έχει σκοράρει κόντρα στην ΑΕΚ!

Στη Λατινική Αμερική να σκοράρεις με ραμπόνα ή να πασάρεις με τον ίδιο τρόπο είναι πάρα πολύ συνηθισμένο. Πάντως, στην Ευρώπη δεν το βλέπουμε αρκετά συχνά και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα ομορφότερα γκολ με rabona με αφορμή το the best of all του Ερίκ Λαμέλα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Προτελευταίος ο Αγιού

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2014, ο Αντρέ Αγιού διαμόρφωσε με εκπληκτικό τρόπο το 4-0 υπέρ της Μαρσέιγ στο ματς με τη Ρεμ σκοράροντας με μια υπέροχη ραμπόνα! Ο Γκανέζος μέσος θέλησε να σκοράρει με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο αφού ήδη οι Μασσαλοί ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 3-0! Ο Αφρικανός είχε μέχρι πρότινος κλέψει την παράσταση με τη rabona, αλλά ήρθε ο Αργεντινός μέσος της Τότεναμ να του πάρει την δόξα.

Τον κρέμασε με ραμπόνα...

Πάντως, πριν τον Αγιού είχε πετύχει γκολ με παρόμοιο τρόπο αλλά πολύ πιο εντυπωσιακό τρόπο ο Αντρές Βάσκες. Στις 7 Μαΐου του 2007 ο Περουβιανός μέσος της Γκέτεμποργκ σκόραρε απέναντι στην Έρεμπρο με απίστευτο τρόπο. Με ραμπόνα έξω από την περιοχή κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Το γκολ του Ντι Μαρία με την ΑΕΚ
Ο Ανχελ Ντι Μαρία σκόραρε με ραμπόνα στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την ΑΕΚ στις 17 Δεκεμβρίου του 2009 για το Europa League. Ο Αργεντινός μέσος είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στο 73' απέφυγε τον Γεωργέα με μια ντρίπλα κάτω από τα πόδια και όταν βρέθηκε απέναντι στον Σάχα έκανε την ραμπόνα του ξεσηκώνοντας το «Ντα Λουζ»!

Γκολ αλά Μαραντόνα, αλλά με ραμπόνα...
Στις 6 Νοεμβρίου 2011, ήταν σειρά του Τζεράρντο Μασίνι να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ. Ο Αργεντινός επιθετικός της ιταλικής Τεράμο πέρασε τέσσερις αντιπάλους για να πατήσει περιοχή και όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Σαν Νικολο αντί απλά να τον πλασάρει προτίμησε να σκοράρει με ραμπόνα.

Το καλύτερο είναι του Λαμέλα

Η Τότεναμ φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική του Europa League και ο Ερίκ Λαμέλα βρήκε ευκαιρία για να σκοράρει και να εντυπωσιάσει. Τα σπιρούνια ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, όταν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δέχτηκε μια πάσα έξω από την περιοχή και αντί να σουτάρει με συνηθισμένο τρόπο, προτίμησε τη ραμπόνα. Το αποτέλεσμα; Στο παρακάτω video...

Δεν είναι τυχαίο και πως οι τέσσερις σκόρερ των καλύτερων γκολ με ραμπόνα είναι από τη Λατινική Αμερική...

 

Τελευταία Νέα