Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού Πουλίδο (vids)

Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού Πουλίδο (vids)

Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού Πουλίδο (vids)

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο πλησιάζει Πειραιά και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το νέο καυτό όνομα του μεξικανικού ποδοσφαίρου.

Ο Άλαν Πουλίδο γεννήθηκε πριν απο 23 χρόνια στην Θιουδάδ Βικτόρια της πολιτείας Ταμαουλίπας. Από μικρή ηλικία έδειξε την αξία του όταν σε ηλικία 14 ετών πέρασε τις εγκαταστάσεις της Τίγκρες και από τότε δεν είδε ποτέ πίσω. Από την πρώτη στιγμή αρχίζει και δείχνει την αξία του ανεβαίνοντας όλες τις μικρές ομάδες της Τίγκρες, ενώ παράλληλα κάνει κλικ στις εθνικές ομάδες του Μεξικού. Οι εμφανίσεις του δεν περνάνε απαρατήρητες και σε ηλικία 19 ετών κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα στην εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μορέλια τον Φεβρουάριο του 2010.

Παρών στα κρίσιμα ραντεβού

Ένα χρόνο αργότερα έρχεται και το πρώτο γκολ στη νίκη επί τη Πατσούκα με 4-2 και κάπου εκεί εκτοξεύεεται. Πριν ακόμα κλείσει τα 20 σκοράρει στον τελικό του Απερτούρα απέναντι στην Σάντος Λαγκούνα χαρίζοντας τον τίτλο στην ομάδα του και σιγά σιγά παίρνει θέση βασικού. Είναι ο άνθρωπος των σημαντικών αγώνων και το δείχνει ξανά. Βασικός και αναντικατάστατος πλέον στην Τίγκρες ο Πουλίδο σκοράρει στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αλεμπρίγιες ντε Οάξα με τον ίδιο να παίρνει και το βραβείο του MVP. Παράλληλα αρχίζει και δείχνει την αξία του και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Παίρνει από το χέρι του την ομάδα Κ-20 του Μεξικού και στο πρωτάθλημα της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής με τρία γκολ οδηγεί τους Αζτέκας στην κορυφή του τουρνουά και στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων.

Τρελαίνει κόσμο στην Τουλόν

Οι τρομερές του εμφανίσεις αναγκάζουν τον Λουίς Φερνάντο Τένα, ομοσπονδιακό τεχνικό του Μεξικού, να τον καλέσει στην αποστολή για το Κόπα Αμέρικα του 2011 στην Αργεντινή. Η πόρτα της εθνικής ομάδας είχε ανοίξει για τα καλά και τον Μάρτιο του 2012 σκοράρει απέναντι στο Τρίνινταντ και Τομπάγκο στο προολυμπιακό τουρνουά του 2012 στις ΗΠΑ. Ο ίδιος αγωνίζεται σε τέσσερα παιχνίδια και σκοράρει πέντε φορές και αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Παρόλα αυτά μένει εκτός αποστολής από την Ολυμπιακή ομάδα που πήρε μέρος στο Λονδίνο.

Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και δίνει απαντήσεις το καλοκαίρι του 2012 στο φημισμένο τουρνουά της Τουλόν στην Γαλλία οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου σκοράροντας μάλιστα στον τελικό απέναντι στην Τουρκία. Οι εμφανίσεις του στην Τουλόν αναγκάζουν ακόμα και την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να δείξει ενδιαφέρον η οποία μετά τον Τσιτσαρίτσο ήθελε να προσθέσει άλλον έναν Μεξικανό, ενώ ξεκινάνε και οι συγκρίσεις με τον συμπατριώτη του.

'Ινδαλμα για την Τίγκρες

Η μεταγραφή δεν προχώρησε και ο Πουλίδο αποφασισμένος και σκοράρει κατά ριπάς. Σε 46 εμφανίσεις την φετινή σεζόν πετυχαίνει 26 γκολ και γίνεται ίνδαλμα των οπαδών της Τίγκρες ειδικά με τα τέρματα που σημειώνει στο «Κλάσικο Ρετζιομοντάνο» απέναντι στην μισητή Μοντερέι (3 γκολ που όλα έχουν οδηγήσει την Τίγκρες στη νίκη). Πλέον, ο ίδιος θεωρεί ότι ήρθε η ώρα για ο επόμενο βήμα στην καριέρα του και να περάσει τον Ατλαντικό όπως έχουν κάνει τόσοι και τόσοι Μεξικανοί ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα