Οι άντρες (δεν) κλαίνε... (pics & vids)

Γιώργος Βροντάκης
Οι άντρες (δεν) κλαίνε... (pics & vids)

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ μετά το ματς με τη Λίβερπουλ έχυσε δάκρυα χαράς και το gazzetta.gr παρουσιάζει παίκτες που έχουν κλάψει για τον ίδιο λόγο...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει πως: «Τα δάκρυα καίνε. Μα οι πράξεις μετράνε. Οι άντρες δεν κλαίνε. Μονάχα πονάνε» και η αλήθεια είναι πως ο Στίβεν Τζέραρντ πονάει για ένα πρωτάθλημα!

Όταν... έκλαψε όλο το «Άνφιλντ»

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ είναι πάρα πολύ κοντά στο να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να σηκώνει στο «Άνφιλντ» τον τίτλο του πρωταθλητή. Άλλωστε, ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έβγαλε ποτέ την κόκκινη φανέλα για αυτό το λόγο.

Η στιγμή που ο Μαρκ Κλάτεντμπεργκ σφυρίζει τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι (3-2) δύσκολα θα ξεχαστεί τα επόμενα χρόνια με τον Στίβεν Τζέραρντ να κλαίει από χαρά και να κάνει ομιλία στους συμπαίκτες του.

«Ακούστε, αυτό τελείωσε. Πηγαίνουμε στη Νόριτς. Κάντε ακριβώς το ίδιο! Είμαστε μαζί. Πάμε», φέρεται σύμφωνα με τους Άγγλους να είπε ο Stevie G κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και όταν οι παίκτες της Λίβερπουλ σχημάτισαν έναν κύκλο!

Με αφορμή το κλάμα του Στίβεν Τζέραρντ το gazzetta.gr παρουσιάζει ανάλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και παικτών του μπάσκετ που έχουν κλάψει από χαρά...

Το «χρυσό» κλάμα του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να θεωρηθεί και με διαφορά ο πιο κλαψιάρης των ποδοσφαιρικών γηπέδων. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το κλάμα του μετά τον τελικό του Euro της Πορτογαλίας με την Εθνική Ελλάδος.

Ομως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δακρύσει και από χαρά. Αυτή η στιγμή έγινε όταν πήρε την «Χρυσή Μπάλα» στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνουν από κοινού η FIFA και το γαλλικό περιοδικό «France Football». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβηκε ξανά στην κορυφή, έπειτα από το 2008 και συγκινήθηκε..

Η συγκίνηση του Καραγκούνη
Ο Γιώργος Καραγκούνης μετά την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα χαράς του στο Βουκουρέστι. Ο Κάρα κάνοντας δηλώσεις στο MEGA μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρουμανία είπε:
«Προσωπικά νιώθω ευλογημένος. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό για όσα έχω ζήσει στην Εθνική και το ποδόσφαιρο. Όλη η δουλειά σου όταν στο τέλος ανταμείβεται είναι κάτι το φανταστικό. Η πρώτη συμμετοχή μου ήταν σε Euro στα 26,5 χρόνια μου.

Μετά από 10 χρόνια έχω τρία Euro, 2 Μουντιάλ και 1 Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Είναι ένα όνειρο τρελό. Ευχαριστώ τον Θεό. Δεν τα έχω παρατήσει ποτέ. Είμαι στην Εθνκή από 14 χρόνων. Οι μέρες αυτές ήταν δύσκολες. Το συγκρίνω με Ουκρανία. Το σημερινό εάν δεν γινόταν κάτι ίσως να ήταν το τελευταίο μου ματς. Όταν τελειώνει κάτι τέτοιο, υπάρχει μία τέτοια χαρά».

Στην συνέχεια ο Καραγκούνης άρχισε να συγκινείται, να βουρκώνει και να δακρύζει και ενώ αφιέρωσε την πρόκριση στον γιο του: «Όλο αυτόν τον καιρό νιώθουμε την αγάπη όλων των Ελλήνων. Όλων των φιλάθλων. Για άλλη μία φορά ήταν όλοι μαζί μας.

Το νιώθαμε όλο αυτό. Όλη αυτή η αγάπη. Θέλαμε να δώσουμε μία μεγάλη χαρά. Και στις οικογένειές μας και σε αυτούς. Την πρόκριση αυτή την αφιερώνω στον γιο μου που όταν έφυγα από το σπίτι μου είπε 'μπαμπά θέλω να πάμε Βραζιλία'». Ακολούθως αποχώρησε αδυνατώντας από την συγκίνηση να συνεχίσει...

Τα δάκρυα του capitano
Ο Φραντσέσκο Τότι στις 3 Μαρτίου του 2013 πέτυχε το γκολ του νούμερο 225 στη Serie A και δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά συγκίνησης. Ο capitano εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι απέναντι στη Τζένοα κάνοντας το 1-0 και έκλαψε στην αγκαλιά των συμπαικτών του για το μοναδικό του επίτευγμα.

Ο αποχαιρετισμός του Ζιντάν
Τον Μάιο του 2006, ο Ζινεντίν Ζιντάν φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Ρεάλ στο 3-3 με τη Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου». Ο Γάλλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Ρεάλ (τελευταίος αγώνας ήταν στη Παμπλόνα) και όταν έγινε αλλαγή στο 90' από τον Ραούλ Μπράβο αποθεώθηκε και συγκινήθηκε.

Ο Ζιντάν είχε ανακοινώσει πως μετά το Μουντιάλ θα κρεμάσει τα παπούτσια του (η κουτουλιά στον Ματεράτσι ήταν η τελευταία στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα) και σε εκείνο το ματς οι συμπαίκτες του φόρεσαν μια συλλεκτική φανέλα προκειμένου να τον τιμήσουν που έγραφε κάτω από το σήμα της ομάδας, «Zidane 2001-2006»!

Όταν λύγισε ο Ντελ Πιέρο
Στις 13 Μαΐου 2012, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους για το πρωτάθλημα. Ο «Πιντουρίκιο» πέτυχε γκολ στη νίκη της Γιουβέντους με την Αταλάντα και σφράγισε μαθηματικά τον τίτλο και μάλιστα αήττητη.

Ο Ιταλός αρχηγός της «Κυρίας» ήταν αυτός που σήκωσε το τρόπαιο και λύγισε. Λίγο νωρίτερα, στην αλλαγή του, όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο με τον Ντελ Πιέρο να κάνει μόνος του τον γύρο του θριάμβου, με δάκρυα στα μάτια. Άλλωστε έβαλε ένα τέλος στη Serie A έπειτα από 19 χρόνια καριέρας.

Το συγκινητικό αντίο του Ιντζάγκι
Τον Μάιο του 2012 και ο Φίλιπο Ιντζάγκι φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Μίλαν στην αναμέτρηση με τη Νοβάρα. Ο Ιταλός επιθετικός είπε αντίο με γκολ και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του. Ολοι οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του, προκαλώντας συγκινητικές στιγμές.

Το standing ovation του Νίνη
Τον Μάιο του 2012, το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο του Σωτήρη Νίνη με την πράσινη φανέλα και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φρόντισε να του δώσει την αποθέωση που του άξιζε…

Στο 71ο λεπτό τον αντικατέστησε με τον Γιώργο Καραγκούνη και όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Ο Νίνης αφού χαιρέτησε τους συμπαίκτες που ήταν κοντά του, κάθισε στον πάγκο… Δεν άντεξε όμως το συγκινησιακό βάρος και η τηλεοπτική κάμερα τον έπιασε να έχει βάλει τα κλάματα.


Πλάνταξε στο κλάμα ο Ζανέτι
Ο Χαβιέρ Ζανέτι πλάνταξε στο κλάμα όταν άκουσε το τελευταίο σφύριγμα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2009-10 με την Μπάγερν. Ο Αργεντινός αρχηγός της Ίντερ δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς του...

Δείτε παρακάτω σε video όλες τις συγκινητικές στιγμές...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα