Προβάδισμα Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Προβάδισμα Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το gazzetta.gr παρουσιάζει γιατί η βαυαρική ομάδα έχει θεωρητικά το προβάδισμα για πρόκριση!

Το 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» αποτελεί καλό οιωνό για τη Μπάγερν καθώς αυτό το αποτέλεσμα το έχει πετύχει 11 φορές σε εκτός έδρας ματς, στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τις 11 η Μπάγερν πήρε την πρόκριση στη ρεβάνς... Επίσης από το 2001 ως το 2010 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τρεις φορές στα προημιτελικά με τους πρωταθλητές Γερμανίας να προκρίνονται κάθε φορά!

Πάντως και οι δύο σύλλογοι έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και είναι ο μοναδικός προημιτελικός που γίνεται μεταξύ δύο πρωταθλητριών Ευρώπης. Και οι δύο αποψινοί αντίπαλοι έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα στις χώρες τους, με τη Μπάγερν να το έχει κατακτήσει 24 και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλες 20! Εχουν εξάλλου και τις περισσότερες συμμετοχές στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με 13 εμφανίσεις.

Αντιθέτως με τις επιδόσεις κόντρα στη Μάντσεστερ Γ., η Μπάγερν δεν τα πάει τόσο καλά με τις αγγλικές ομάδες τον τελευταίο καιρό. Μαζί με τον τελικό του 2012 κόντρα στην Τσέλσι, οι Βαυαροί δεν έχουν νικήσει στα τέσσερα τελευταία ματς στο Allianz Arena, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Ωστόσο και η Γιουνάιτεντ δεν έχει νικήσει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο Μόναχο με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Στο σύνολο πάντως η Μπάγερν κόντρα σε αγγλικές ομάδες, έχει 10 νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα γράψουν και ρεκόρ, καθώς το αποψινό ματς θα είναι το 200ο στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπάγερν να είναι τρίτη με 185. Αν παίξει ο Ράιαν Γκιγκς, τότε θα φτάσει τον Ραούλ στην πρώτη θέση με 142 συμμετοχές στη διοργάνωση.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα