Το πρόγραμμα «καίει» τον Απόλλωνα

Θοδωρής Βασίλης
Το πρόγραμμα «καίει» τον Απόλλωνα

bet365

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και τρεις ομάδες Απόλλωνας, Βέροια και Πλατανιά δίνουν την δική τους μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το gazzetta.gr αναλύει.

Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και ειδικά για την μάχη της παραμονής γίνεται ένας μικρός χαμός. Αυτή την στιγμή τρεις ομάδας (Απόλλωνας, Βέροια, Πλατανιάς) δίνουν την δική τους μάχη για να καταφέρουν να αποφύγουν τόσο τον υποβιβασμό όσο και την διαδικασία των μπαράζ.

Τις τρεις ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός διαφορά με την Ελαφρά Ταξιαρχία να έχει 29 και τις Βέροια και Πλατανιά ισόβαθμες στους 28 και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι τελικός.

Ο Απόλλωνας μπορεί αυτή την στιγμή να βρίσκεται σε θέση που τον διατηρεί στην κατηγορία, αλλά έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα από τις άλλες δύο ομάδες, αν σκεφτεί ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα Βέροια και Πλατανιάς θα αγωνιστούν με αντιπάλους που λογικά θα είναι βαθμολογικά αδιάφοροι.

Η Βαθμολογία

Απόλλων 29
Βέροια 28
Πλατανιάς 28

31η αγωνιστική

Μετά τον Παναθηναϊκό ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Απόλλωνα ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ο οποίος παλεύει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Αντίθετα, Βέροια και Πλατανιάς έχουν παιχνίδια στα μέτρα τους αφού υποδέχονται Ξάνθη και Λεβαδειακό που είναι άνετες βαθμολογικά και δεν κινδυνεύουν.

Απόλλων-ΠΑΟΚ
Βέροια-Ξάνθη
Πλατανιάς-Λεβαδειακός

32η αγωνιστική

Τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται για την Ελαφρά Ταξιαρχία, αφού μετά τον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κομοτηνή κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Πανθρακικό. Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για Βέροια που θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ ο Πλατανιάς ταξιδεύει στα Πηγάδια, με το κίνητρο να παίζει μεγάλο ρόλο, αφού λογικά οι αντίπαλοι των τριών θα είναι αδιάφοροι.

Πανθρακικός-Απόλλων
Παναιτωλικός-Βέροια
Ξάνθη-Πλατανιάς

33η αγωνιστική

Προτελευταία αγωνιστική και οι τρεις υποψήφιοι αγωνίζονται εντός έδρας με αντιπάλους που είναι στα μέτρα τους και θα μπορούν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Απόλλων-Εργοτέλης
Βέροια-Πανιώνιος
Πλατανιάς-Παναιτωλικός

34η αγωνιστική

Τελευταία αγωνιστική και ο Απόλλωνας είναι ο μεγάλος άτυχος αφού πηγαίνει στο Καραϊσκάκη για την φιέστα του Ολυμπιακού και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει κάτι το θετικό. Αντίθετα, η Βέροια κρατάει την τύχη στα χέρια της αφού φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης που ήδη έχει εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι-οφ, ενώ ο Πλατανιάς θα φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη που επίσης λογικά θα είναι αδιάφορος έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή.

Ολυμπιακός-Απόλλων
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος-Πλατανιάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα