Απ΄ όλα έχει ο μπαξές στα ελληνικά γήπεδα (vids)

Απ΄ όλα έχει ο μπαξές στα ελληνικά γήπεδα (vids)

bet365

Πλαστικά ποτήρια, μπουκάλια, αναπτήρες, μαλαματίνα μέχρι και... χιονόμπαλες έχει το μενού από διάφορα αντικείμενα που πέφτουν στα ελληνικά γήπεδα. Το gazzetta.gr παρουσιάζει.

Στο αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής, ο Γιάννης Αναστασίου την ώρα που ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι δέχτηκε ένα πλαστικό ποτήρι γεμάτο κόκα κόλα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης για τις πρώτες βοήθειες.

Όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στα ελληνικά γήπεδα. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις 6 πιο χαρακτηριστικές στιγμές με αντικείμενα που χτύπησαν παίκτες ή προπονητή.

Το ποτήρι του Μαυρογενίδη...
Σε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, την ώρα που έκανε τάκλιν για να κόψει αντίπαλο και ενώ βρισκόταν σε κίνηση δέχτηκε ένα πλαστικό ποτήρι στο πρόσωπο. Δηλαδή περίπου το ίδιο σκηνικό με τον Γιάννη Αναστασίου.

Κάθισμα στο κεφάλι του Εμπέντε
Στις 25 Οκτωβρίου 2003 στην αναμέτρηση του Ηρακλή με την Χαλκηδόνα στο γήπεδο του Μακεδονικού, ένας οπαδός του «γηραιού» ξήλωσε ένα κάθισµα και το πέταξε στο σβέρκο του Πιέρ Εµπέντε. Πάντως, στην απολογία ενώπιον του αθλητικού δικαστή ο δικηγόρος του Ηρακλή ανέφερε πως φταίει ο αέρας και πήγε το κάθισμα στον Καµερουνέζο τερµατοφύλακα των φιλοξενούµενων. Ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε τον Ηρακλή!

Η μαλαματίνα στον Τζόρτζεβιτς
Ο Ολυμπιακός δοκιμαζόταν στην Τούμπα στις 8 Μαρτίου του 2009, όταν στις καθυστερήσεις και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς βρέθηκε στο κόρνερ που είναι η Θύρα 4. Τότε τα αντικείμενα έπεσαν βροχή και από το βίντεο διακρίνεται ένα μπουκάλι μαλαματίνα, εκτός από τα κέρματα, αναπτήρες κτλ.

Μισόλιτρο μπουκάλι νερού στην βοηθό διαιτητή
Τον Απρίλιο του 2012 διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι Αρης - Αστέρας Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όταν η βοηθός του διαιτητή Τριτσώνη, Χρυσούλα Κουρομπίλια δέχθηκε ένα μπουκάλι με μισό λίτρο νερό στα πλευρά και το στομάχι!

Η χιονόμπαλα στον Τοροσίδη
Σε μια αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λάρισα είχε χιονίσει. Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Βασίλης Τοροσίδης των Πειραιωτών πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο και κάποιος από την κερκίδα του πέταξε μια χιονόμπαλα που βρήκε την μπάλα που κρατούσε ο «Τόρο», όμως, έπεσε θεαματικά και διακόπηκε για λίγο το παιχνίδι.

Ο καφές που δοκίμασε ο Ρομάνο
Το πιο αστείο περιστατικό με εκτόξευση αντικειμένου έγινε σε ένα ματς του Εργοτέλη με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Ο παίκτης των Κρητικών, Ρομάνο στο 84' πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ και δέχτηκε «βροχή» αντικειμένων από μία μικρή μερίδα οπαδών. Στα αντικείμενα ήταν και ένα πλαστικό ποτήρι με φραπέ που έπιασε ο Αργεντινός μέσος στον αέρα και τον... δοκίμασε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα