Οταν ο Μαραντόνα έπαθε πλάκα με την Τούμπα (vids)

Οταν ο Μαραντόνα έπαθε πλάκα με την Τούμπα (vids)

Δήμος Μπουλούκος
Οταν ο Μαραντόνα έπαθε πλάκα με την Τούμπα (vids)

bet365

Το gazzetta.gr γυρίζει 25 χρόνια πίσω όταν ο ΠΑΟΚ έφερνε 1-1 με τη Νάπολι του Μαραντόνα στην Τούμπα, με τον Αργεντινό να λέει ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα!

Ηταν η 6η Οκτωβρίου του 1988 όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τη μεγάλη Νάπολι του Ντιέγκο Μαραντόνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου UEFA. Στο πρώτο παιχνίδι η ιταλική ομάδα είχε κερδίσει 1-0 και όλα ήταν ανοιχτά για την πρόκριση, με αποτέλεσμα η Τούμπα να είναι κατάμεστη.

Το γήπεδο είχε γεμίσει 2,5 ώρες πριν από τη σέντρα για να δουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ του Μαραντόνα, του Αλεμάο και του Καρέκα. Ο Βραζιλιάνος Καρέκα άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσει ο Σκαρτάδος, αλλά το τελικό 1-1 έδωσε την πρόκριση στη Νάπολι.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα άκουγε όλο το στάδιο να τον αποδοκιμάζει. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο αρχηγός της Νάπολη, κατευθύνθηκε στη γωνία μπροστά από τη Θύρα 4 προκειμένου να εκτελέσει κόρνερ και τα αντικείμενα έπεφταν βροχή, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι και να γίνουν συτάσεις από τα μεγάφωνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαραντόνα είπε ότι δεν είχε ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα σε γήπεδο.

Δείτε τα όλα όσα έγιναν σε βίντεο!!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα