Ποιος μπορεί να αποτρέψει το three-peat των Ουόριορς; (poll)

Νίκος Καρφής
Ποιος μπορεί να αποτρέψει το three-peat των Ουόριορς; (poll)

bet365

Οι Ουόριορς στοχεύουν στο 3ο σερί πρωτάθλημα τους και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την ομάδα που μπορεί να τους… στερήσει το three-peat και να ανέβει στην κορυφή.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για άλλη μια σεζόν οι… παντοδύναμοι Ουόριορς φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι το τρίτο σερί. Η έλευση του ΝτεΜάρκους Κάζινς… τρέλανε κόσμο, ισχυροπoίησε ακόμα περισσότερο την ομάδα του Κερ και άφησε τους υπολοίπους με μια τεράστια απογοήτευση, αφού έτσι οι «πολεμιστές» δημιουργούν μια All Star πεντάδα (Κάρι, Τόμπσον, Ντουράντ, Γκριν, Κάζινς, όταν επιστρέφει από τον τραυματισμό ο Boogie).

Το gazzetta.gr... ζύγισε τις 29 ομάδων του ΝΒΑ πλην Γκόλντεν Στέιτ και σε συνδυασμό με τις αποδόσεις των στοιχημάτων που αφορά τον πρωταθλητή, ξεχώρισε τις 6, οι οποίος έχουν πιθανότητες (άλλοι περισσότερες, άλλοι λιγότερες) να αποτρέψουν την παρέα των Ντουράντ-Κάρι από το να κάνει το three-peat. Έτσι για άλλη μια φορά βάζει στο παιχνίδι τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για να βάλει.... στοπ στην κυριαρχία τους και να πάρει τη θέση τους στον... θρόνο του ΝΒΑ.

Σέλτικς

Eίναι το δεύτερο φαβορί για πρωτάθλημα μετά το Γκόλντεν Στέιτ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έφυγε από το Κλίβελαντ και την Ανατολή για να πάει στη Δύση και τους Λέικερς, έτσι έχει ανοίξει ο δρόμος για τη Βοστώνη.

Οι Σέλτικς φέτος θα έχουν 100% υγιής τους Κάιρι Ίρβινγκ και Γκόρντον Χέιγουορντ, οι οποίοι δεν έπαιξαν πέρυσι στα playoffs (ο δεύτερος έχασε όλη τη σεζόν). Επιπλέον διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ, αφού εκτός της φοβερής δυάδας, υπάρχουν και οι Τέιτουμ, Μπράουν (έδειξαν το ταλέντο ειδικά μετά τον τραυματισμό του Κάιρι), ο εξαιρετικός και με πολύ αυξημένο το μπασκετικό I.Q, Αλ Χόρφορντ, ο «σκύλος» της άμυνας Μάρκους Σμαρτ και ο ψηλός που σε... πληγώνει τόσο κοντά στο καλάθι όσο και από το τρίποντο (Μάρκους Μόρις)

Οι Κέλτες είναι μια… καλοδουμένη ομάδα από τον Μπραντ Στίβενς, η οποία αν δεν έβρισκε απέναντι της τον ΛεΜπρόν τα προηγούμενα χρόνια, θα είχε παίξει σε τελικούς κόντρα στους Ουόριορς.

Σίξερς

Άλλη μια ανερχόμενη δύναμη του ΝΒΑ που φέτος ελπίζει στο κάτι παραπάνω στην Ανατολή, η οποία έχει αποδυναμωθεί πολύ. Το δίδυμο Μπεν Σίμονς και Τζοέλ Εμπίντ κάνει… παπάδες, ενώ σημαντικοί για το σύνολο είναι και οι Σάριτς, Κόβινγκτον, Φουλτζ και Ρέντικ.

Η Φιλαδέλφεια αρχικά έχει στόχο τους τελικούς Ανατολής και εκεί θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Σελτικς για τον περσινό αποκλεισμό της. Ο Καμερουνέζος και ο Αυστραλός είναι ένα μείγμα, πάνω στο οποίο θα πρέπει να χτίσουν οι Σίξερς με σκοπό να διεκδικούν κάθε χρόνο τον τίτλο για τα χρόνια που θα έρθουν.

Μετά τις ένδοξες εποχές που… μάγευε ο Άλεν Άιβερσον, στη Φιλαδέλφεια ζουν και πάλι όμορφα χρόνια και ελπίζουν πως το tanking που έκαναν στο παρελθόν, θα ανταμειφθεί στο μέλλον με ένα πρωτάθλημα.

Ράπτορς

Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών αυτό που πέρασε για τους Ράπτορς. Οι Καναδοί αποχωρίστηκαν τον ηγέτη τους, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και τον… χώρισαν από τον κολλητό του Κάιλ Λάουρι.

Στο Τορόντο κατέφτασε μετά από ανταλλαγή, ο… δυσαρεστημένος στους Σπερς, Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος θέλει να δώσει πολλές απαντήσεις τη σεζόν που έρχεται και να ετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για το καλοκαίρι που θα είναι free agent. Στα καλά του ο «klaw» θεωρούταν ένας εκ των top 3 two-way players στο ΝΒΑ.

Μαζί του στον Καναδά πήγε και ο τιμιότατος σουτέρ, Ντάνι Γκριν που θα δώσει λύσεις με το περιφερειακό του σουτ, ενώ ο Γιόνας Βαλανσιούνας θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στο... ζωγραφιστό. Το Τορόντο θέλει να... πετάξει την ταμπέλα του... looser που το συνοδεύει.

Ρόκετς

Πέρυσι έφτασαν μια… ανάσα από τους τελικούς του ΝΒΑ, αλλά η απόδοση των Ουόριορς στο Game 7 σε συνδυασμό με την τεράστια απουσία του Κρις Πολ τους… άφησε με τα όνειρα. Ο MVP Τζέιμς Χάρντεν ψάχνει εναγωνίως τον πρώτο του τίτλο, όπως και ο CP3.

Για αυτό το λόγο κατέφτασε στο Χιούστον και ο Καρμέλο Άντονι. Οι Ρόκετς δείχνουν να είναι η πιο έτοιμη ομάδα για να δημιουργήσει πρόβλημα στους Ουόριορς στα playoffs και να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στη… μέση πέρυσι. Γεμάτο ρόστερ με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις (Καπέλα, Μαρκίς Κρις, Πι Τζέι Τάκερ, Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, Έρικ Γκόρντον, Μπράντον Νάιτ και Νενέ).

Mε τους «Μούσια» και CP3 ως ενορχηστρωτές, οι Ρόκετς αναζητούν την επιστροφή στην κορυφή μετά την εποχή Χακίμ «The Dream» Ολάζουον!

Λέικερς

Όταν σε μια ομάδα υπάρχει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τότε σίγουρα εκείνη είναι διεκδικήτρια του τίτλου. Ο Βασιλιάς άφησε την… ξεκούραστη στα playoffs Ανατολή και διάλεξε τον δύσκολο δρόμο προς το πρωτάθλημα. Την… κόλαση της Δύσης!

Οι Λέικερς είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη φετινή σεζόν, καθώς όλοι περιμένουν να δουν αν θα παρουσιάσουν ένα ομοιογενές σύνολο. Μπολ, Κουζμα, Ίνγκραμ είναι γεμάτοι ταλέντο και… διψούν για ματς στη μεγάλη σκηνή των playoffs, ενώ Στέφενσον, Ρόντο, Mπίσλεϊ και ΜακΓκί θα προσθέσουν εμπειρία.

Ο ΛεΜπρόν δεν πήγε στην Δύση για… τουρισμό και θέλει να είναι αυτός που θα πάρει τον… θρόνο των Ουόριορς, προσθέτοντας το 4ο πρωτάθλημα στη συλλογή του.

Θάντερ

Πέρυσι απογοήτευσαν με τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των playoffs. Η αλήθεια είναι πως η τριάδα Ουέστμπρουκ, Τζορτζ και Μέλο ήθελε πολλές μπάλες, αλλά φέτος με την φυγή του Καρμέλο, τα πράγματα θα είναι πιο ισορροπημένα στην επίθεση της Οκλαχόμα.

Αναμφίβολα όλα θα εξαρτηθούν από τους Ουέστμπρουκ και «PG13», ενώ στην ρακέτα δεσπόζει ο Στίβεν Άνταμς. Σημαντικές προσθήκες στην περιφέρεια τόσο ο Ντένις Σρέντερ, όσο και ο Κόρι Μπρούερ. Aπό την άλλη ο Νέρλενς Νοέλ επιδιώκει να βάλει την καριέρα του και πάλι σε τάξη.

Οι Θάντερ ξεκινούν τη σεζόν με φιλοδοξίες και δεν θέλουν να… χύσουν την καρδάρα με το γάλα για άλλη μια σεζόν.

Ήρθε η ώρα να ψηφίσετε

 

NBA Τελευταία Νέα