Μικρό προβάδισμα της ΑΕΚ! (pics)

Gazzetta team
Μικρό προβάδισμα της ΑΕΚ! (pics)

bet365

Μεγάλο ματς στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με την Ένωση να υπερέχει έναντι του Δικέφαλου του Βορρά κατά μία νίκη στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. To gazzetta.gr θυμίζει!

Δύο από τους διεκδικητές του τίτλου κοντράρονται απόψε στην Τούμπα (20:30) στην 4η μόλις αγωνιστική. Το πρωτάθλημα, προφανώς, δεν κρίνεται από αυτό το παιχνίδι, ωστόσο τα ματς μεταξύ των δύο Δικεφάλων έχουν αποκτήσει πλέον μεγάλη λάμψη, έπειτα από την περσινή διεκδίκηση του τίτλου και από τις τελευταίες συναντήσεις τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει μία νίκη περισσότερη, μετρώντας πέντε, έναντι τεσσάρων του ΠΑΟΚ, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός με αξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ανατροπή στο δεύτερο μέρος από τον ΠΑΟΚ

Για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της σεζόν 2015-2016 ο Γιόχανσον, λίγο πριν βγει το ημίχρονο, βάζει την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ μέσα στην Τούμπα για να κάνει την ανατροπή ο Δικέφαλος του Βορρά στο δεύτερο μέρος με Ροντρίγκες και Μυστακίδη και να πάρει τη νίκη με 2-1.

Η μοναδική ισοπαλία στα τελευταία δέκα ματς

Για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ εκείνης της σεζόν, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στις καθυστερήσεις μίλησε ο Μάτος

Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο Δικεφάλων για τη σεζόν 2016-2017 διεξάγεται στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ του Μάτος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγυρίζει τη νίκη.

Πάρτι από Αραούχο και ΑΕΚ

Στον δεύτερο γύρο, ωστόσο, με πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος σκοράρει δύο φορές, η ΑΕΚ παίρνει μεγάλη νίκη με 3-0. Το τρίτο γκολ της ΑΕΚ έρχεται από τον Αραβίδη στις καθυστερήσεις.

Το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ

Στον Βόλο ο τελικός καθυστερεί να ξεκινήσει λόγω επεισοδίων. Όταν τελικά διεξάγεται παιχνίδι, το κύπελλο καταλήγει στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να σηκώνει το τρόπαιο χάρη στα γκολ των Μπίσεσβαρ και Ενρίκε. Για την ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει ο Χριστοδουλόπουλος.

Η ΑΕΚ πήρε την άτυπη ρεβάνς

Μια εβδομάδα μετά τον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο, οι δύο Δικέφαλοι τίθενται αντιμέτωποι στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League σε ένα ματς στο οποίο η ΑΕΚ παίρνει μια... άτυπη ρεβάνς με 0-1 χάρη στο τέρμα του Ντίντακ.

Το δύο στα δύο για την Ένωση στα πλέι οφ

Στο ματς του δεύτερου γύρου των πλέι οφ εκείνης της σεζόν, η ΑΕΚ επικρατεί ξανά του ΠΑΟΚ. Ξανά με το ίδιο σκορ (1-0) με το τέρμα αυτή τη φορά να έρχεται από τον Τάσο Μπακασέτα.

Νέα νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με Λιβάια

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει την παράδοση που την θέλει να επικρατεί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και στο ματς του πρώτου γύρου για την περσινή σεζόν. Ένα τέρμα του Μάρκο Λιβάια από το πρώτο μέρος είναι αρκετό για να δώσει στους «κιτρινόμαυρους» τους τρεις βαθμούς της νίκης επί του ΠΑΟΚ.

Το ματς που δεν τελείωσε ποτέ

Το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην Τούμπα είναι... ματς τίτλου. Ο Βαρέλα προς το τέλος βρίσκει δίχτυα, το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ, ο Ιβάν Σαββίδης μπαίνει στο γήπεδο και η συνέχεια γνωστή. Τελικά το ματς πηγαίνει στην ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τιμωρείται, με την Ένωση να βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο έπειτα από 24 χρόνια.

Το Κύπελλο ξανά στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ ήθελε να πάρει τη δική του ρεβάνς για την απώλεια του τίτλου. Στον τελικό με γκολ των Βιεϊρίνια και Πέλκα ο Δικέφαλος του Βορρά φτάνει και την περσινή σεζόν ξανά στην κατάκτηση του Κυπέλλου επί της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα