Αυτά είναι τα καλύτερα τατουάζ στο ποδόσφαιρο! (pics)

Αντωνία Σπανού
Αυτά είναι τα καλύτερα τατουάζ στο ποδόσφαιρο! (pics)

bet365

Τα τατουάζ έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και οι αθλητές το έχουν... τερματίσει το θέμα. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τα... έργα τέχνης που βλέπουμε πάνω στα κορμιά των καλύτερων.

Η κουβέντα για τα τατουάζ είναι τεράστια. Άλλοι τα λατρεύουν, άλλοι λατρεύουν να τα... μισούν και κάπως έτσι χωριζόμαστε. Πάντως ότι και αν λέγεται είναι πάρα πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να... διακοσμήσουν το κορμί τους είτε με κάτι ξεχωριστό για τους ίδιους, είτε με εκείνους που επιλέγουν να δημιουργήσουν τέχνη πάνω τους.

Η... μόδα αυτή, αν μπορεί ακόμα να αναφέρεται ως μόδα, είναι αγαπητή σε πάρα πολλούς αθλητές.

Είτε μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο, είτε κι άλλα αθλήματα οι παίκτες επιλέγουν να κάνουν τατουάζ και σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο. Εντάξει, υπάρχουν και οι ατυχίες και δεν είναι και λίγες, αλλά σήμερα στο gazzetta.gr θα προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε αυτά που είναι για να τα θαυμάζεις.

Άλλα λένε ιστορίες, άλλα έχουν βαθύτερο νόημα, άλλα απλώς είναι όμορφα από μόνα τους, αλλά όλα είναι ξεχωριστά και σίγουρα εντυπωσιακά. To gazzetta.gr προσπάθησε να ξεχωρίσει τα καλύτερα, σας τα παρουσιάζει και περιμένει τις δικές σας ιδέες.

ΜΕΜΦΙΣ ΝΤΕΠΑΙ

Ο παίκτης της Λυών έχει ένα από τα καλύτερα τατουάζ του... ποδοσφαίρου. Την πλάτη του κοσμεί ένα λιοντάρι, το οποίο είναι απίστευτα καλοχτυπημένο, ενώ και στο στήθος του υπάρχει ένα εξίσου όμορφο τατουάζ.

«Αντιπροσωπεύει εμένα... Έχω καρδιά λιονταριού. Το έκανα γιατί αισθάνομαι ότι κι εγώ μεγάλωσα στη ζούγκλα, στις δύσκολες περιοχές, με πολλές δυσκολίες. Ήμουν έξω από το σπίτι... Το λιοντάρι είναι ο άρχοντας της ζούγκλας και εγώ έμαθα να στέκομαι στα πόδια μου κόντρα σε όλα τα εμπόδια» ήταν τα λόγια του.

ΝΕΛΣΟΝ ΣΕΜΕΔΟ

Ο Σεμέδο αποφάσισε να «χτυπήσει» ένα νέο τατουάζ στο μπράτσο του με το πρόσωπο του Ιησού Χριστού και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

ΑΝΤΡΕ ΓΚΡΕΙ

Μάρλεϊ, Λούθερ Κινγκ, Μαύροι Πάνθηρες (Σμιθ, Κάρλος), Μαντέλα, Αλι, Μάλκολμ Χ, Ρόζα Παρκς και άλλοι διάσημοι μαχητές του μαύρου κινήματος βρίσκονται στην πλάτη του 26χρονου επιθετικού της Γουότφορντ, ενώ δήλωσε και υπερήφανος για όσους πάλεψαν για τη βελτίωση της ζωής των μαύρων.

ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ

Ο Ζλάταν δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λίστα. Το κορμί του αποτελεί καμβά για πολλά και διαφορετικά τατουάζ, ενώ το τελευταίο που κάλυψε την πλάτη του είναι από τα πιο εντυπωσιακά.

ΑΝΧΕΛ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ

«Η ιστορία μου στο πόδι μου», ήταν η ατάκα του Ντι Μαρία για το νέο τατουάζ που έκανε. Ενα απίθανο τατουάζ που παρουσιάζει όλη τη ζωή του Αργεντίνου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν από το πατρικό του σπίτι στο Ροζάριο.

ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ

Ο παίκτης της Ίντερ μπαίνει και αυτός με την σειρά του στην λίστα, αφού το στήθος και η κοιλιά του «φιλοξενούν» ένα λιοντάρι. Το αποτέλεσμα και για εκείνον είναι μοναδικό και ο πόνος που πέρασε άξιζε. Πάντως και την πλάτη του δεν την αφήνεις ασχολίαστη...

ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΓΚΕΡ

Μπορεί πλέον να μην παίζει ποδόσφαιρο, αλλά σε αυτή την λίστα μπαίνει άνετα. Το πανέμορφο τατουάζ που έχει στην πλάτη του δεν ξεχνιέται.

ΡΟΜΠΕΡΤΟ

Ο τερματοφύλακας που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο «Λιμάνι», εκτός από εξαιρετικός στο χορτάρι, έχει έρωτα και με τα τατουάζ. Το κορμί του σε πολύ μεγάλο μέρος είναι καλυμμένο με μελάνι, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι η πλάτη του.

XOΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ

Άλλος ένας πρώην... ερυθρόλευκος, ο Χοσέ Χολέμπας, είναι ακόμα ένας που έχει ένα στοιχείο τέχνης στο κορμί του. Στην πλάτη του έχει ένα τεράστιο τατουάζ, το οποίο είναι εντυπωσιακότατο.

ΑΡΤΟΥΡΟ ΒΙΔΑΛ

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι ακόμα ένας, που έχει μια πολύ εντυπωσιακή... πλάτη.

*BONUS

Μπορεί συχνά οι αθλητές να μην κάνουν πολύ πετυχημένα τατουάζ, πολλοί όμως που επιλέγουν να κάνουν τον αγαπημένο τους αθλητή στο κορμί τους φροντίζουν ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό!

 

Τελευταία Νέα