Αριθμοί και στοιχεία για την 6η αγωνιστική (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Αριθμοί και στοιχεία για την 6η αγωνιστική (pics)

bet365

Ο «κλέφτης» Ρομαό, ο Πανιώνιος των 16 τελικών και των 0 βαθμών, καθώς επίσης και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία ξεχώρισαν στους «αριθμούς» της 6ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Όσο περνούν οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτούν μικρά και σημαντικά στατιστικά στοιχεία, από τα οποία μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για ομάδες και παίκτες της Superleague Σουρωτή.

Παράδοξοι και φυσιολογικοί, «συνεπείς» ως προς τις γενικές επιδόσεις ή όχι, υπάρχουν αριθμοί που «σημάδεψαν» την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα 13 λάθη του Λούκας Βιγιαφάνιες στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα, οι πάσες του Ρομαό στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς και η καθοριστική παρουσία του Μουνάφο στη μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΚ, συνδυαστικά με τα ομαδικά στατιστικά και συνθέτουν το παζλ της ημέρας.

Συγκεκριμένα:

- Μετρώντας τις τελικές προσπάθειες των αγώνων, βλέπει κανείς τον Πανιώνιο να ξεχωρίζει, για δεύτερη μάλιστα συνεχόμενη αγωνιστική, μετρώντας στη Λαμία 16, απέναντι στην τοπική ομάδα, με τις 10 μάλιστα να είναι εντός εστίας. Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς είναι ο παίκτης με τις περισσότερες από κάθε άλλον στην αγωνιστική, έχοντας 6.

Η διαφορά σε σύγκριση με την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη είναι πως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει, παρά το πλήθος των ευκαιριών που δημιούργησε. Η επιθετική δραστηριότητα των «κυανέρυθρων» επιβεβαιώνεται συνολικά στο πρωτάθλημα ως τώρα, όπου βρίσκονται στην θέση στη λίστα με τις τελικές προσπάθειες (72/36 εντός), μαζί με τον Ολυμπιακό (72/24) και πίσω από ΑΕΚ (75) και ΠΑΟΚ (79).

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν για άλλο ένα παιχνίδι να φτιάξουν φάσεις, στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ατρόμητο (15/μόλις 2 εντός), δίχως όμως να τις αξιοποιήσουν και γνωρίζοντας την ήττα.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Λεβαδειακό (3) και οι Περιστεριώτες στο Φάληρο (4) δημιούργησαν τις λιγότερες τελικές.

- Αναφορικά με τις κάρτες, στο παιχνίδι της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ στο «AEL FC Arena» καταγράφηκε η «μερίδα του λέοντος», με τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη να βγάζει 9 κίτρινες και 1 κόκκινη στους παίκτες των δυο ομάδων. Αντίθετα, στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Ατρόμητος, Κέρκυρα - Ξάνθη και Λεβαδειακός - Ατρόμητος βγήκαν 5 κίτρινες.

- Στα λάθη, στην αγωνιστική ξεχώρισε ο Ατρόμητος, ως φιλοξενούμενος, αλλά και νικητής στο «Καραϊσκάκης», με 62, ενώ ως ομάδα ξεχωρίζει αρνητικά στη συγκεκριμένη κατηγορία στο πρωτάθλημα έως τώρα, όντας 6ος με 248 και πίσω από τη Λαμία και την ΑΕΛ (253), τον Παναιτωλικό (254), τον Ολυμπιακό (279) και τον Παναθηναϊκό (299).

Πάντως αυτή τη φορά η Λάρισα στάθηκε στο «ύψος» των περιστάσεων στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στο παιχνίδι που «έσωσε» την τελευταία στιγμή, ισοφαρίζοντας τον ΠΑΟΚ με τον Κριζμάν στο 89’, το «αλογάκι« μέτρησε τα λιγότερα για την 6η αγωνιστική (27).

Στους παίκτες, ο Λούκας Βιγιαφάνιες του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε 13 λάθη, φτάνοντας τα 22 στη φετινή σεζόν σε 164’ συμμετοχής.

- Στην κατηγορία με τις πάσες, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε 122 με τον ΠΑΣ, παίρνοντας την πρώτη θέση της λίστας στη Λίγκα από τον ΠΑΟΚ με 529 ως τώρα. Αντίθετα, η Λάρισα έκανε μόλις 17 κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», σε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό νούμερο, αντίστοιχο της επίδοσης των «ερυθρόλευκων» την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλοί είναι η χειρότερη ομάδα σε αυτή την κατηγορία του πρωταθλήματος, με 223 σε 6 παιχνίδια…

Από τους παίκτες, ξεχώρισε ο Ρομαό (24), που πήρε την άτυπη πρωτιά, ενώ συνολικά διακρίνεται στον συγκεκριμένο τομέα, με 58 σε 432’ συμμετοχής και παίρνοντας την θέση, πίσω από τον Κασάδο (60), τον Μπλάζιτς (64), τον Οφόε (66), τον Μασούντ (76) και τον Ντε Λούκας (79).

- Στα κλεψίματα, η ΑΕΛ ξεχωρίζει και πάλι, μετρώντας αναδεικνύεται πάλι πρώτος σε αυτή την αγωνιστική με 35, ενώ και συνολικά στο πρωτάθλημα είναι 4η στη λίστα με 125, πίσω μόνο από την Κέρκυρα (132), τον ΠΑΣ (140) και τον ΠΑΟΚ (148), που διακρίνεται σταθερά φέτος σ’ αυτή την κατηγορία του παιχνιδιού.

Ως «κλέφτης» ξεχώρισε αυτή την αγωνιστική ο Ρομαό, μετρώντας 7 απέναντι στους Περιστεριώτες, δίχως πάντως να έχει δείξει ανάλογα καλά δείγματα ως τώρα στο πρωτάθλημα (10).

Τέλος, ως παίκτης που ξεχώρισε στην αγωνιστική, για την 6η ημέρα της Superleague το «βραβείο» πάει στον Χουάν Μουνάφο. Ο 29χρονος Αργεντινός του Αστέρα Τρίπολης ήταν εξαιρετικός απέναντι στην ΑΕΚ, οδηγώντας τους Αρκάδες στη νίκη με ένα γκολ και μια ασίστ. Εξάλλου, μέτρησε 8 πάσες, 2 κλεψίματα, 2 επιτυχημένες επεμβάσεις, 1 κερδισμένο φάουλ και 4 λάθη σε 93’ συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα