Τα 10 ταλέντα που απασχολούν ομάδες της Premier League!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τα 10 ταλέντα που απασχολούν ομάδες της Premier League!

bet365

H μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη και αυτά είναι τα 10 ταλέντα που ήδη πρωταγωνιστούν και έχουν τραβήξει τα βλέμματα ομάδων από την Premier League!

Από τον παίκτη που έσπασε το ρεκόρ του σπουδαίου Ανρί μέχρι και το... εργαλείο της Αταλαντά που έχει μάθει πολλά στο πλευρό του Τουρέ, το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει τα 10 ταλέντα που ήδη πρωταγωνιστούν και έχουν ασχοληθεί μαζί τους ομάδες από το Νησί.

Ζόρζε

Ηλικία: 20
Σύλλογος: Φλαμένγκο
Θέση: Αριστερό μπακ

Κάρλος Αλμπέρτο, Καφού, Ρομπέρτο Κάρλος, Μαρσέλο... Μερικά από τα μπακ τοπ κλας που έχει αναδείξει η Βραζιλία. Ο Ζόρζε έρχεται για να προστεθεί στο μέλλον σ' αυτή τη λαμπερή λίστα. Μετρά κοντά στις 70 παρουσίες μέχρι στιγμής με τη Φλαμένγκο

Αλεκσάντρ Γκολοβίν

Ηλικία: 20
Σύλλογος: ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Θέση: Κεντρικό χαφ

Μετρά ήδη 8 εμφανίσεις με 2 γκολ στην εθνική Ρωσίας και έχει κάνει... γερό μπάσιμο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Με την ΤΣΣΚΑ έχει παίξει σε 17 ματς (ως βασικός), ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικό όσο και ως επιθετικό χαφ. Φημίζεται για τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο, τις πάσες του με τις οποίες ανοίγει το παιχνίδι αλλά και τη γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης.

Ισά Ντιόπ

Ηλικία: 19
Σύλλογος: Τουλούζ
Θέση: Κεντρικός αμυντικός

Είναι ψηλός, επιθετικός, θυμίζει αμυντικό παλιάς κοπής. Στην Τουλούζ ξέρουν ότι έχουν στα χέρια τους έναν παίκτη από τον οποίο μπορούν να πάρουν πολλά-πολλά εκατομμύρια, ενώ θεωρείται ότι η Εθνική Γαλλίας έχει βρει το μελλοντικό της στόπερ, αν ο ίδιος συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι που βρίσκεται τώρα.

Φρανκ Κέσι

Ηλικία: 20
Σύλλογος: Αταλάντα
Θέση: Αμυντικός μέσος

Ενας από τους λόγους που η Αταλάντα τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος είναι κι αυτός ο πιτσιρικάς. Πέρα από αμυντικό χαφ, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και ως στόπερ. Φημίζεται για την επιθετικότητά του και τις μακρινές του μπαλιές αλλά και την ευφυΐα του. Εχει παίξει στην εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού με τον Γιαγιά Τουρέ, από τον οποίο έχει μάθει ήδη πολλά.

Λεόν Μπέιλι

Ηλικία: 19
Σύλλογος: Γκενγκ
Θέση: Εξτρέμ

Παίζει καλύτερα στα αριστερά της επίθεσης, ενώ του αρέσει να πατάει περιοχή και να σουτάρει. Για την αφεντιά του έχει ήδη ασχοληθεί η Γιουνάιτεντ, αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι θα την απορρίψει, αν του κάνει πρόταση επίσημη.

Τζούλιαν Μπραντ

Ηλικία: 20
Σύλλογος: Μπάγερ Λεβερκούζεν
Θέση: Εξτρέμ

Βρέθηκε κοντά στο να παίξει στο Euro 2016 με τη Γερμανία, αλλά κόπηκε στην τελική επιλογή. Το σίγουρο είναι πως η δεν θα αργήσει να αποτελέσει βασικό μέλος των Πάντσερ αν συνεχίσει έτσι. Κι αυτός παίζει στα αριστερά, αν και το καλό του πόδι είναι το δεξί. Πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του δουλειά, κυρίως όταν από την πλευρά του γίνεται κόντρα επίθεση. Σε 22 ματς φέτος έχει 3 γκολ και 6 ασίστ.

Κίλιαν Μπαπέ

Ηλικία: 18
Σύλλογος: Μονακό
Θέση: Εξτρέμ και επιθετικός

Ήδη έχουν ξεκινήσει να τον συγκρίνουν με τον Ανρί. Αυτό ξεκίνησε όταν έσπασε το ρεκόρ του θρύλου της Αρσεναλ, όντας πια ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Μονακό. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, η δύναμη κι η αντίληψή του στο γκολ. Εννοείται ότι ακόμη θέλει πολλή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο του Τιτί. Η Παρί Σεν Ζερμέν φημολογείται ότι είναι έτοιμη να δώσει 40 εκ. λίρες, ενώ έχει τραβήξει τα βλέμματα και αγγλικών συλλόγων. Η Μονακό, αν τον πουλήσει, θα το κάνει για ένα ποσό που θα... αξίζει! Σίγουρα.

Κάσπερ Ντόλμπεργκ

Ηλικία: 19
Σύλλογος: Αγιαξ
Θέση: Επιθετικός

Δύτερος σκόρερ του Αγιαξ και τέταρτος στο γενικό πίνακα του ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο Αίας ξέρει να παράγει ταλέντα και αναμφισβήτητα εδώ πρόκειται για το νέο «κανόνι» του. Η πώληση του Αρκάντιους Μίλικ στη Νάπολι του έδωσε την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα και δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Νταγιό Ουπαμεκάνο

Ηλικία: 18
Σύλλογος: Red Bull
Θέση: Κεντρικός αμυντικός

Δύσκολο να βρεις αμυντικό που να μπορεί να χειριστεί τη μπάλα καλά, να ελευθερώσει την άμυνά του και να ντριμπλάρει τον αντίπαλό του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του στα 15 ματς όπου έχει ξεκινήσει φέτος έχει δείξει ωριμότητα στο παιχνίδι του. Το μέλλον φαντάζει πολύ λαμπρό για τον ίδιο, μιας και ήδη δείχνει ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και να γίνει ένα από τα καλύτερα στόπερ στην Ευρώπη.

Μαλάνγκ Σαρ

Ηλικία: 17
Σύλλογος: Νις
Θέση: Κεντρικός αμυντικός και αριστερό μπακ

Ο νεότερος παίκτης της λίστας μας αλλά επίσης ένας από τους πιο ώριμους παίκτες, όπως λένε οι Γάλλοι. Αριστεροπόδαρος και πολύ καλός στο passing game, ενώ χαρακτηρίζεται και για την τεχνική του. Εχει ήδη τραβήξει τα μάτια συλλόγων από την Premier League. Τον πιστεύουν πολύ στη Νις και δύσκολα θα φύγει το Γενάρη.

Πηγή: dailymail.co.uk

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα