Τρία μετάλλια στο Βαλκανικό

Gazzetta team
Τρία μετάλλια στο Βαλκανικό

bet365

Άκρως επιτυχημένη ήταν η ελληνική παρουσία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, καθώς στις έξι συμμετοχές τα γαλανόλευκα χρώματα πανηγύρισαν τρία μετάλλια.

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Ντεντόπουλος (ΑΕΠ Ολυμπιάς) στα 10χλμ. βάδην Εφήβων κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 43.48.51, επίδοση που είναι ατομικό ρεκόρ.

Στα 5χλμ. Παίδων ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (ΓΑΣ Ιλισός) πήρε τη δεύτερη θέση με χρόνο 21.33.45, ενώ το τρίτο μετάλλιο ήταν χάλκινης απόχρωσης και το κατέκτησε η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΑΟ Θέρσιππος Περιστερίου) στα 5χλμ. βάδην Κορασίδων τερματίζοντας σε 24.51.55, επίδοση που είναι επίσης ατομικό ρεκόρ.

Στις άλλες ελληνικές συμμετοχές και στα 10χλμ. βάδην Νεανίδων η Ιουλία Μπαράκου (ΓΣ Καλλιθέας) κατέλαβε την 5η θέση με χρόνο 54.51.8, επίδοση που είναι ατομικό ρεκόρ. Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Βασίλης Χρυσικός (ΑΕΠ Ολυμπιάς) στα 20χλμ. βάδην Ανδρών, καθώς ακυρώθηκε, ενώ την ίδια τύχη είχε και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΣΟΑ Φωκιανός Καρδίτσας) στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών.

 

Τελευταία Νέα