Τρέχουν ξανά στην Καλλιθέα
Ο αγώνας θα λάβει χώρα επί και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., σκυταλοδρομία 4Χ2,5 χλμ., 5χλμ. καθώς και κοινωνικό αγώνα δρόμου 2,5 χλμ. και αγώνα για μαθητές δημοτικών και γυμνασίων.
Η ώρα εκκίνησης των αγώνων έχει προγραμματιστεί για τις 09.30. Η οργανωτική επιτροπή ευελπιστεί πως η συμμετοχή των δρομέων θα είναι διπλάσια σε σχέση με το 2012.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
