Δύο χρόνια στον Κρόφορντ
Ο 35χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας το 2004 απέτυχε τρεις φορές στα whereabouts σε διάστημα 18 μηνών και ο Οργανισμός Αντιντόπινγκ των ΗΠΑ κινήθηκε όπως ορίζει ο νόμος, θέτοντας εκτός αγωνιστικής δράσης τον αθλητή.
Όπως ανακοινώθηκε θα ακυρωθούν όλες οι επιδόσεις του από τις 17 Νοεμβρίου 2012 κι έπειτα. Ο Κρόφορντ πανηγύρισε το χρυσό στους Αγώνες της Αθήνας στα 200μ με προσωπικό ρεκόρ 19.79 ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ στο Πεκίνο. Μάλιστα, ενώ τερμάτισε 4ος στην κούρσα των 200μ βρέθηκε με το ασημένιο μετάλλιο, αφού οι Γουάλας Σπίρμον και Τσουράντι Μαρτίνα που τερμάτισαν μπροστά του αποκλείστηκαν επειδή έτρεχαν εκτός των ορίων του διαδρόμου τους.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου δεν έδωσε το παρών, αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την πρόκριση τερματίζοντας 7ος στα αμερικανικά τράιαλς. Η ποινή του θα ισχύει από τις 17 Απριλίου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
