Πούλιος και Γαζέα οι νικητές

Gazzetta team
Πούλιος και Γαζέα οι νικητές

bet365

Ο Κώστας Πούλιος του Παναθηναϊκού και η Μάγδα Γαζέα του Α.Γ.Ε Ζακύνθου νίκησαν στον σημερινό Ημιμαραθώνιο, όπου πήραν μέρος περισσότεροι από 10.000 δρομείς.

Ο Κώστας Πούλιος είχε χρόνο 1:09:07, ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Καραβίδας με χρόνο 1.10.10 και την τρίτη ο Αντώνης Παπαδημητρίου με 1.12.12.

«Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου και υποτίμησα την διαδρομή,. Είχε αρκετή ζέστη που μας ταλαιπώρησε, παρόλαυτα βγήκε μια καλή επίδοση. Αντιμετωπίζω αρκετές δυσκολίες τον τελευταίο καιρό και με την προπόνηση και οικονομικές. Το οικονομικό κίνητρο για αυτό τον αγώνα ήταν εξίσου σημαντικό όσο και το αγωνιστικό» δήλωσε ο Κώστας Πούλιος λίγα λεπτά μετά τη νίκη του.

Η Μάρθα Γαζέα στις γυναίκες με 1:17:54 ήταν η μεγάλη νικήτρια, ενώ την ακολούθησαν η Ντενίζ Δημάκη με 1.22.23 και η Παναγιώτα Βλαχάκη με 1.24.17.

«Ήταν ένας αγώνας προπόνησης ενόψει των διοργανώσεων που θα ακολουθήσουν όπου θα κυνηγήσω το όριο στο Μαραθώνιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας. Η διοργάνωση αυτή είναι αντίστοιχη του Μαραθωνίου. Πραγματικά είδαμε χαμόγελα στην πόλη. Ο κόσμος με φώναζε με το μικρό μου όνομα. Ευχαριστώ τη New Balance, τη Wind, τη zipvit και xendurance», ήταν τα λόγια της Γαζέα.

Με τον αγώνα των 5 χλμ έπεσε η αυλαία του 2ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων.

Νικητές αναδείχθηκαν ο Κωστής Δρόσος και η Βαλεντίνα Μιχαηλόβα με χρόνους 16.53 και 19.38 αντιστοίχως.

 

Τελευταία Νέα