«Καταραμένος ο Πιστόριους λόγω ομοφυλόφιλων»

Gazzetta team
«Καταραμένος ο Πιστόριους λόγω ομοφυλόφιλων»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο πάστορας Οσκαρ Μπουγκάρντ θεωρεί καταραμένο τον Οσκαρ Πιστόριους επειδή υποστήριξε το βρώμικο τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων.

«Θα συνεχίσω να κάνει δηλώσεις μέχρι να πεθάνω. Κάποιος πρέπει να μιλήσει για τον βρώμικο τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων. Ο Πιστόριους είναι ένα από τα αστέρια του αθλητισμού που υποστήριξαν το βρώμικο τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων. Πιστεύω ότι είναι καταραμένος για την ανοιχτή υποστήριξη των ομοφυλοφίλων. Η ομοφυλοφιλία είναι μια αποστροφή προς τον Θεό, και κάθε πρόσωπο που την υποστηρίζει είναι καταδικασμένο να πάει στην κόλαση», είπε στους Times του Κέιπ Τάουν ο Μπουγκάρντ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα