Πρωτιά για Μαγγίνα και Γαζέα

Gazzetta team
Πρωτιά για Μαγγίνα και Γαζέα

bet365

Με επιτυχία διεξήχθη στην Πύλη Τρικάλων την Κυριακή (24/2)το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ανδρών και γυναικών, με τους Δήμο Μαγγίνα και Μάγδα Γαζέα να κατακτούν τον τίτλο.

Ο καιρός ευνόησε τις προσπάθειες των αθλητών που έδωσαν το παρών στις «Σκαμνιές», εκπροσωπώντας τα σωματεία τους από όλη τη χώρα. Η κούρσα της ημέρας δεν ήταν άλλη από τα 10χλμ των ανδρών, εκεί όπου ο Δήμος Μαγγίνας πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 30.34. Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού οδήγησε την κούρσα από τα μισά της διαδρομής, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Δεύτερος με 30.49 ήταν ο Κώστας Πούλιος του Παναθηναϊκού και τρίτος ο Χριστόφορος Μερούλες (Βροντάδου) με 30.54.

«Αγωνίστηκα για να βοηθήσω το σύλλογο. Η κούρσα πήγε καλά και ήρθε η πρώτη θέση. Σε αυτούς τους αγώνες αυτό είναι που έχει σημασία. Συνεχίζω την προετοιμασία μου με στόχο το καλοκαίρι να τρέξω 5.000 μ.», δήλωσε μετά το τέλος της προσπάθειάς του ο Μαγγίνας. Ο Κώστας Πούλιος από την πλευρά του είπε: «Ήμουν άρρωστος και αυτό δεν μου επέτρεψε να πάω όπως θα ήθελα. Γενικώς η προετοιμασία μου δεν πηγαίνει καλά, καθώς δεν έχω χρόνο λόγω δουλειάς να κάνω προπόνηση».

Στις γυναίκες και στα 8χλμ, νικήτρια ήταν η Μάγδα Γαζέα (ΑΓΕ Ζακύνθου) με 28.57 μπροστά από την Μαριλένα Σοφοκλέους (ΑΕΚ) 29.01 και την Ντενιζ Δημάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) με 29.03, η οποία αγωνίστηκε με πυρετό.

Εύκολη επικράτηση για τον Μάρκο Γκούρλιας στους εφήβους, ο οποίος τερμάτισε σε 18.31 και έδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι σε θέση να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ανάλογη εμφάνιση στις Νενάνιδες από τη Σοφία Πιτούλη (ΣΑΚΑ) που τερμάτισε πρώτη με 14.23, αρκετά μπροστά από την Γεωργία Σταμούλη της ΓΕ Αγρινίου με 14.56.

 

Τελευταία Νέα