Χάνει και ο Μπολτ (vid)

Gazzetta team

bet365

Από το 2008 κι έπειτα μας έχει συνηθίσει να δείχνει την πλάτη του στους αντιπάλους. Αυτή τη φορά είδε τη δική τους… Πρεμιέρα για τον Γουσέιν Μπολτ στην Τζαμάικα και 2η θέση στα 400μ.

Ο έξι φορές χρυσός Ολυμπιονίκης των σπριντ πραγματοποίησε τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, μετέχοντας στο μίτινγκ «Camperdown Classic», στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κίνγκστον, μαζί με τον Γιόχαν Μπλέικ. Βέβαια, δεν έτρεξε στα αγωνίσματα στα οποία ειδικεύεται, αλλά στα 400μ, περισσότερο για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Αυτός ήταν ο σκοπός για τον ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο, όπως δήλωσε και μετά την κούρσα κι ας μην κατάφερε εν τέλει να κερδίσει. Ο Μπολτ είχε χρόνο 46.71 στις προκριματικές σειρές, που του έδωσε την 2η θέση, με τρίτο τον Γιόχαν Μπλέικ (46.77) και πρώτο τον χάλκινο Ολυμπιονίκη των 200μ, Γουόρεν Γουίρ που σημείωσε χρόνο 46.21. Τελικός δεν έγινε στο αγώνισμα με τους αθλητές να κατατάσσονται, βάσει των επιδόσεών τους στα προκριματικά.

Επόμενος σταθμός για τον Γιουσέιν Μπολτ είναι το Τέξας, όπου στις 15 Φεβρουαρίου θα παραστεί στο All Star Game του ΝΒΑ, πριν συνεχίσει την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας τον Αύγουστο.

 

Τελευταία Νέα