Προπονήσεις με Ντεφάρ για Κοΐνη
Η νεαρή πρωταθλήτρια θα αναχωρήσει στις 2 Ιανουαρίου για την Αφρική, ενώ το ταξίδι της επιστροφής έχει προγραμματιστεί για τις 27 του ίδιου μήνα, ώστε να συνεχίσει κοινές προπονήσεις με το υπόλοιπο γκρουπ του Χρήστου Παπαχρήστου.
Η Έλενα Φιλάνδρα δεν κατάφερε τελικά να πάρει άδεια από την υπηρεσία της, ενώ στην Αθήνα θα βρεθεί και η Αναστασία Καρακατσάνη, ώστε να είναι δίπλα στον προπονητή και τους υπόλοιπους συναθλητές της. Με εξαίρεση την Φιλάνδρα οι δύο άλλες αθλήτριες θα πάρουν μέρος στους αγώνες του κλειστού, ενώ με τον ίδιο στόχο συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι Κώστας Νακόπουλος και Ανδρέας Δημητράκης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
