Σκέφτεται το Γκέτεμποργκ η Στεφανίδη

Gazzetta team
Σκέφτεται το Γκέτεμποργκ η Στεφανίδη

bet365

Απαλλαγμένη από το βάρος των σπουδών και έτοιμη να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα της εμφανίστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ξεκινά τη σεζόν στοχεύοντας στο Ευρωπαϊκό του Γκέτεμποργκ.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του επί κοντώ άρχισε τις προπονήσεις εν όψει της χειμερινής περιόδου, θέλοντας να δώσει το παρών σε μια ακόμη σπουδαία διοργάνωση του αθλήματος. «Ξεκίνησα προπόνηση, όμως, για την ώρα μόλις δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι νωρίς ακόμη να βάλω στόχους, ωστόσο πιστεύω πως αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά θα κάνω αγώνες στον κλειστό στίβο με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», σχολίασε αρχικά η 22χρονη.

Και κατέληξε: «Πρωτίστως με ενδιαφέρει να είμαι υγιής και πιστεύω πως όλα τα άλλα θα έρθουν».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα