«Έφυγε» η μητέρα του Χονδροκούκη

Gazzetta team
«Έφυγε» η μητέρα του Χονδροκούκη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Πένθος επικρατεί στην οικογένεια του Δημήτρη Χονδροκούκη και τον χώρο του στίβου, αφού σε ηλικία 54 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η μητέρα του, Νίκη.

Η Νίκη Χονδροκούκη που υπήρξε και αυτή αθλήτρια αλλά και καθηγήτρια της φυσικής αγωγής σε σχολείο της Γλυφάδας, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ο λόγος ήταν το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από μερικό διάστημα, με αποτέλεσμα το πρωί της Τρίτης να χάσει την μάχη με την ζωή. Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη γυναίκα θα δοθεί την Τετάρτη στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γλυφάδας.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΕΓΑΣ, στην οποία και αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί σε ηλικία 54 ετών "έφυγε" από κοντά μας η Ανδρονίκη Ευθυμίου-Χονδροκούκη υποκύπτοντας στο βαρύ εγκεφαλικό που είχε υποστεί και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η εκλιπούσα, καθηγήτρια φυσικής Αγωγής, καταγόταν από την Κερύνεια της Κύπρου και υπήρξε αθλήτρια των 800 και 1.500μ στον ΓΣ Πράξανδρος.

 

Σύζυγος του προπονητή και παλιού αθλητή στο άλμα σε ύψος Κυριάκου Χονδροκούκη απέκτησαν έναν γιό, τον πρωταθλητή Δημήτρη Χονδροκούκη και μια κόρη, την Χριστίνα που είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ της Αθήνας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Γλυφάδας (από Βουλιαγμένης) ενώ η ταφή της θα γίνει στο νεκροταφείο της Γλυφάδας».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα