Απολογήθηκε ο Πιστόριους

Gazzetta team
Απολογήθηκε ο Πιστόριους

bet365

Ο Όσκαρ Πιστόριους ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του χρυσού Ολυμπιονίκη Άλαν Ολιβέιρα, μια μέρα μετά την ήττα του στον τελικό των 200μ, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Νοτιοαφρικανός πρωταθλητής τερμάτισε δεύτερος στην τελική κούρσα του αγωνίσματος κατηγορίας Τ44 πίσω από τον Βραζιλιάνο αντίπαλό του, κατηγορώντας τον λίγα λεπτά αργότερα πως τα προσθετικά του μέλη ήταν μακρύτερα, χαρίζοντάς του έτσι τη νίκη.

Δηλώσεις που αναθεώρησε την επομένη, καθώς εμφανίστηκε μετανιωμένος για την αναστάτωση που προκάλεσε, τονίζοντας παρόλα αυτά ότι οι ιθύνοντες θα πρέπει να προχωρήσουν στην αλλαγή κάποιων κανονισμών.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να υποβαθμίσω τον θρίαμβο οποιουδήποτε αθλητή. Θα ήθελα να απολογηθώ για τις δηλώσεις μου. Έγιναν σε κακή χρονική στιγμή. Ήταν η στιγμή του Άλαν, για τον οποίο τρέφω μεγάλο σεβασμό», σχολίασε ο Πιστόριους, χωρίς ωστόσο να έχει… χωνέψει ακόμη την ήττα του από τον Ολιβέιρα, ο οποίος τερμάτισε σε 21.45 και τον άφησε για επτά εκατοστά στο δεύτερο σκαλί. «Δεν νομίζω ότι είναι αθλητής των 21 δευτερολέπτων. Δεν έχω χάσει ποτέ στην καριέρα μου στα 200μ», πρόσθεσε ο Νοτιοαφρικανός, που θα συναντήσει τον Βραζιλιάνο και στα 4χ100μ και 400μ.

 

Τελευταία Νέα