«Εισιτήριο» με ρεκόρ η Στεφανίδη!

Gazzetta team
«Εισιτήριο» με ρεκόρ η Στεφανίδη!

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις που είχε μέσα στη σεζόν, με την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεπερνώντας τα 4.51μ στο επί κοντώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του ΑΟ Φιλοθέης «πέταξε» και έπιασε το όριο για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού της βρετανικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο των αγώνων που έγιναν στο Λίβερμορ της Καλιφόρνια, ενώ παράλληλα βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ νέων που μέχρι πρότινος ήταν στα 4.48μ. Εκτός των άλλων, έγινε η τρίτη καλύτερη Ελληνίδα στο αγώνισμα.

Μετά τα 4,51 μ., η Στεφανίδη δοκίμασε στα 4,61 μ., δίχως όμως επιτυχία. Παρόλα αυτά έδειξε πως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό, όπως φυσικά και οι άλλες δύο κοπέλες που θα μας εκπροσωπήσουν στις δύο διοργανώσεις στο συγκεκριμένο αγώνισμα, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ηρώ Λεδάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα