Μπανιώτης, Τσιάμης στην Τσεχία

Gazzetta team
Μπανιώτης, Τσιάμης στην Τσεχία

bet365

Στην Πράγα, για το μίτινγκ στην τσέχικη πρωτεύουσα, θα βρεθούν τη Δευτέρα (11/6) ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του για τη θερινή σεζόν.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού στη διάρκεια της προετοιμασίας του ανάγκασε τον 4ο στο ύψος στο Παγκόσμιο του κλειστού να ξεκινήσει τους αγώνες για τον ανοιχτό στίβο αργότερο από ότι υπολόγιζε. Έτσι αυτό που θα επιδιώξει στην Τσεχία ο Μπανιώτης είναι μια καλή εμφάνιση που θα τον βοηθήσει να βρει τα «πατήματά» του. Ο 26χρονος άλτης έχει ατομικό ρεκόρ 2.32μ.

Σε ό,τι αφορά τον Τσιάμη, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού συνεχίζει την προσπάθειά του για ένα καλό άλμα στο τριπλούν, που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι (16.80μ το όριο). Ο Έλληνας άλτης «προσγειώθηκε» πριν από μερικές ημέρες στα 16.62μ στο μίτινγκ της Καλαμάτας και έδειξε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα